|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με ποια μέθοδο στρώνεις? Ο αφρός είναι λογικά περίσσια πρωτεΐνης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η @@ρια που έκανα ήταν πως όταν έριξα τα βακτήρια την πρώτη μέρα, δεν ανακοίνησα το μπουκαλάκι, με αποτέλεσμα να πάρω μόνο υγρό, χωρίς σχεδόν καθόλου βακτήρια! Αυτό το κατάλαβα την έβδομη μέρα που πήγα να προσθέσω πάλι! εκεί τα έκανα σωστα!
|
||||
|
||||
![]()
Μην σε ανησυχεί ο αφρός τότε.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι τι το προκαλεί και κυρίως πως αντιμετωπίζεται? | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-12-07 14:35 |
Τι συμβαίνει? | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 21-09-07 23:25 |
Τι συμβαίνει με την ξιφοφορίνα μου? | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 7 | 04-05-07 13:33 |
κατι συμβαίνει με τα cookies του board | pavloukos | Greek Aquarist's Boards | 15 | 25-08-04 18:20 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |