|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη το οτι θα τα παρεις μικρα σημαινει πως δε θα μεγαλωσουν? ...η μαλλον εχεις δικιο...στριμωξε τα και να εισαι σιγουρος οτι δε θα σου μεγαλωσουν..ΠΟΤΕ!!!!
γιατι δε βαζεις μερικα γκαπυ αφου σου αρεσουν κιολας??
|
|||
|
|||
![]()
μου αρεσουν περισσοτερο οι κιχλιδες... ειχα κοινωνικο ενυδρειο πιο παλια
|
|
||||
|
||||
![]()
ενα ζευγαρακι τοτε κιχλιδες και εισαι οκ...εγω εχω τα pelvicachromis pulher και πηρα και γεννα...με τα αλλα ειδη που αναφερεις δεν εχω ασχοληθει..μπορει να σε διαφωτισει καποιος πιο εμπειρος..
|
|||
|
|||
![]()
για τα Apistogramma agassizii τι γνωμη εχετε?
βεβαια ολα αυτα δυσκολα θα τα βρω στην κερκυρα, μονο να του ζητησω να μου τα φερει μπορω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσεις, απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον, κιχλίδες με φυτά, επείσης δεν ταιριάζουν! Εκτός αν υπάρχει καμία ράτσα η καμιά ποικιλία φυτών, που "να τα πηγαίνουν καλά" με τις κιχλίδες!
|
|||
|
|||
![]()
θα ξεριζονουν τα φυτα δηλαδη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το μόνο σιγουρο! Οι πιο γρήγοροι "σκαφτιάδες"!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=flying_guardian;237589]Επίσεις, απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον, κιχλίδες με φυτά, επείσης δεν ταιριάζουν! [quote]
Μαλλον εννοεις οι Αφρικανικες Κιχλιδες και οχι ολες προφανος...
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Rayden;237592][quote=flying_guardian;237589]Επίσεις, απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον, κιχλίδες με φυτά, επείσης δεν ταιριάζουν!
Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο!!!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 72 | 05-02-08 22:57 |
Νέο ενυδρείο! | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-09-07 13:33 |
Νέο ενυδρείο! | kounavi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 11-06-07 11:49 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |