|
|
||||
|
||||
![]()
Tελικά μπορείς να το αποσυνδέσεις αφού το προγραμματίσεις ή πρέπει να είναι μόνιμα σε σύνδεση με PC ?
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να το αποσυνδεσεις και εξακολουθει να λειτουργει συμφωνα με αυτα που εχεις προγραμματισει
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα δεν υπάρχει λόγος για να πάρεις το Bluetooth .Σωστά ?
|
|||
|
|||
![]()
αν ρωτας εμενα οχι και βεβαια δεν χρειαζεται
εκτος και αν θες να εισαι αραγμενος στον καναπε σου και απο το φορητο υπολογιστη να αναβεις τα φωτα, υπερβολικο δεν ειναι; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αρκετά πιο ακριβό !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Κομαντος πως το ρυθμιζεται η μπριζα να ανοιγει στις ταδε ωρα και να κλεινει στις ταδε αλλα αυτο να γινεται καθε μερα? Σημερα το πηρα και προσπαθω να το ρυθμισω.Εαν μπορειτε καντε μια αναλυτικη περιγραφη των βηματων που πρεπει να ακολουθησω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον ξεκιναμε (θα σου δωσω παραδειγμα εαν θες να αναψεις τα φωτα σου απο τις 13:00-20:00 και να επαναλαμβανεται αυτο καθε ημερα)
κανεις κλικ στο νουμερο 1 (η στην αντιστοιχη πριζα που εχεις συνδεσει την συσκευη που θες να ρυθμισεις, εγω εχω τα φωτα μου τα εχω στην πριζα 1) κλικ στο νουμερο 2 οπου θα σου ανοιξει το time schedule εκει κανεις κλικ στο νουμερο 3 οπου εισαγεις την ωρα που θες να αναψουν τα φωτα σου ξανακανεις κλικ στο νουμερο 3 για να βαλεις την ωρα που θες να κλεινουν (θα προσεξεις οτι θα πρεπει να βαλεις ημερομηνια και ωρα στο μελλον αλλιως θα σου βγαλει λαθος, με αλλα λογια ξεκινησε και κανε τις ρυθμισεις σου με αυριανες ημερομηνιες) μετα κλικ στο νουμερο 4 για να ρυθμισεις την επαναληψη καθε μια ημερα και μετα κλικ στο Apply θα πρεπει να σου βγαλει το παραθυρο που βλεπεις και αφου κανεις οκ και close σε ολα ειναι οκ παρατηρησε οτι μπορεις να βαλεις στο Hot Key οποιο συνδιασμο θες για να εχεις χειροκινητο ελεγχο στις συσκευες σου, διαφορετικο συνδιασμο για να ανοιξουν και διαφορετικο για να κλεινουν ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΦΑΛΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
silver dollar + ? | alati | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-11-07 09:31 |
Θανατοι silver shark | mag23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 08-06-06 13:41 |
silver dollar | kpanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-04-06 21:02 |
Στραβο...silver molly | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 11-10-05 21:10 |
silver dollar | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-05-05 21:35 |