|
|
||||
|
||||
![]()
εσυμε τι τα κανεισ? και πωσ γινετε αυτο??????????/ειναι δυσκολο???????????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και λέω χρονοβόρο γιατί πρέπει να περιμένεις κανένα 5λεπτο για το καθένα για να σου δείξει αποτελέσματα! Απλά πέρνεις νεράκι από το ενυδρείο, ρίχνεις την απιτούμενη ποσότητα από το αντίστοιχο τεστ (σύμφωνα με τις οδηγίες πάντα) και περιμενεις 5 λεπτάκια (ανάλογα την εταιρία). Συγκρίνεις με το χρωματολόγια και βλέπεις σε τι κατάσταση βρίσκεται το νερό σου! εγώ χρησημοποιω της aquarioum pharmachefical
|
||||
|
||||
![]()
θα παω αυριο να παρω για να το κανω.λεει μεσα πωσ γινετε? α ξεχασα να σου πω εχω και 2 μονομαχους ασε ξερω χαλια χαλια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βλεποντας οτι μιλαμε για εντελως αρχαριο και ασχετο (με την καλη εννοια) το να τον βομβαρδισουμε με "παρε τεστ κανε μετρησεις, οχι στικακια αλλά υγρα" δεν κερδιζουμε τιποτα και τον μπερδευουμε πιο πολυ. Τι θα δειξουν δλδ οι μετρησεις και σε τι θα βοηθησουν στην παρουσα φαση? Ολα στο κοκκινο θα ειναι. Αν φυγουν ψαρια και μεινουν οσα πρεπει το φιλτρο θα ειναι ηδη στρωμενο και θα κανει τη δουλια του.
Επειγουσα προτεραιοτητα ειναι να φυγουν τα τοσα πολλα ψαρια απο κει. Μεχρι να τα διωξεις κανε οσο πιο συχνα μπορεις (καθημερινα ει δυνατον) μεγαλες αλλαγες νερου (το φρεσκο νερο να ειναι στη θερμοκρασια του ενυδρειου και με αντιχλωριο) και μην ταιζεις καθολου (δεν θα παθουν τιποτα τα ψαρια). Αποφασισε τι ψαρια θελεις - αν σου αρεσουν τα γκουραμι κρατα μονο τα γκουραμι, τα αγγελοψαρα γινονται πολυ μεγαλα για τα λιτρα σου. |
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη πρεπει να χαρισω σε καποιον τα ψαρια μου,και να ξεκινησω απο την αρχη?γιατι ολα χαλια θα ειναι μεσα να φανταστω?στεναχωρεθηκα παρα πολυ,γιατι ειναι παρα πολυ ηρεμα μεσα στο ενυδρειο,και λεω ολα καλα πανε.
|
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη το ενυδρειο ειναι 100χ40 η 50χ60 ειναι το ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
flying guardian ξερεισ κανεναν που να μπορω να παω πισω τα ψαρια?
![]() ------------------------- σας ευχαριστω πολυ για οσα με ειπατε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 15-02-08 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα προσπαθησω να κανω οτι μου λετε και θα σασ λεω πωσ τα παω θα σασ δειξω καποια στιγμη και το ενυδρειο μου σε φωτο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοει ο ποιητης?
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τότε ... Αλήθεια δεν ξέρεις πόσο είναι το ενυδρείο σου? (ειναι 100χ40 η 50χ60 ειναι το ενυδρειο)(φιλικά πάντα το ύφος)
|
||||
|
||||
![]()
σορρυ. είμαι η κωνσταντίνα, απλά άλλαξα υπολογιστή και δεν σας το είπα και μετά άλλαξα username.
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου το διαβασα ολο και προσεκτικα θα συμφωνησω με το τολι οτι πρωτα κανονησε να φυγουν τα περισσοτερα ψαρια που εχεις και μετα θα ασχοληθεις με τεστ πετρες φυτα κτλ κτλ .......
μπορεις να τα χαρησεις σε γνωστους ( οχι σε αυτο το συνδυασμο ομως) χωρια τροπικα χωρια χρυσοψαρα χωρια ζωοτοκα....... η να τα επιστρεψεις σε ενα μαγαζι πετ...... επειτα εφοσον καταληξεις σε ενα ειδος η δυο θα δουμε το στησιμο του ενυδρειου ........
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για λαμπιντο και αυλονακαρες | chris129 | Malawi | 14 | 02-08-11 09:27 |
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΡΗ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-12-07 13:33 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |