|
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα το ιδιο.....Ρε λες να "πηρε" τα δικαιωματα....?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
o kathenas deixnei thn katagwgh toy kai thn morfwsh tou..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες?
Βλέπω ήδη να σου έχουν συστήσει να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες μια και είναι στους κανόνες του forum αλλά δεν βλέπω να συμφωνείς !!?? (ή να το εκλάβω διαφορετικά?)
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αρχισες καλα μου φενεται.Θα στο πω απλα:Η υπογραφη αυτη ανηκει σε ενα πολυ παλιο μελος τον Κωστα τον Klaz και απλως σε ορισμενα ατομα εκανε εντυπωση.ΑΥΤΟ ειναι ολο.Να ανακαλεσεις αμεσως το ειρωνικο σχολιακι που αφορα ΚΑΙ εμενα και τα ξαναλεμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
ok λοιπον.. για τους χαρακτηρες δεν τον προσεξα καπου οσο για την υπογραφη το ειδα καπου μου αρεσε και το εβαλα χωρισ να γνωριζω αν το χε καποιοσ αλλος.αυτο μου αρεσει αυτο θα εχω..
απο κει και περα μπορω να ασχολιθω μονο με ατομα που μου απαντανε στην λυση του προβληματος μου και οχι σε "εξυπνακιδες" ενα απλο χομπι ειναι οχι η ζωη μου... ------------------------- απο τισ 15 απαντησεις στο προβλημα μου οι 4 ειναι βοηθητικες ο καθενασ ασ κρινει τον εαυτο του τι παει να αποδειξει και ασ δωσει λυση στα προβληματα του αλλου μετα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas81 : 15-02-08 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neo.occelatus και Neo.caudopunctatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 16-03-08 01:07 |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
neo enydreio..... | ntalikaman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 30-09-07 18:42 |
neo enydreio me cihlids | prodigy | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 28-08-06 22:49 |