|
|
|||
|
|||
![]()
Οπωσδήποτε τα χαρίζουν, αλλά ειδικά εγώ που δε γνωρίζω άλλον με το ίδιο χόμπι, πως μπορώ να εμπιστευθώ ότι θα τα φροντίζουν; Κάποιος κοντά στον Εύοσμο;;;;
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απλώς να ξέρεις,φίλε,ότι guppy με neon-cardinal δεν είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός,λόγω κυρίως διαφορετικών σκληροτήτων νερού που προτιμούν.
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστεψε με αν βαλεις μια αγγελια εδω οτι χαριζεις γκαπυ στη θεσσαλονικη ...θα ενδιαφερθουν πολλοι...
αλλα φτασε πρωτα σε αυτο το σημειο..να στρωσεις ενυδρειο να παρεις ψαρια...κι οταν με το καλο σου γεννησουν λυσεις υπαρχουν πολλες...ευχομαι ολοψυχα το μονο προβλημα που θα αντιμετωπισεις να ειναι το τι θα τα κανεις τοσα μωρα..!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες ιστοσελίδες με πληροφορίες σχετικά με τη σκληρότητα/PH/κλπ που χρειάζεται κάθε ψάρι; thanx a lot guys!
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά και χαρά και πάλι!
Σήμερα επισκέφθηκα (ακόμη) ένα pet shop, απ' όπου έκανα και τα πρώτα ψώνια (!). Πήρα λοιπόν, 2 αμπούλες με βακτήρια: BioDigest (Biological Cleaner) για να τις ρίξω στο στρώσιμο (μια στην αρχή - καθώς διάβασα - και μια αργότερα). Είναι πράγματι τα βακτήρια τα οποία αναπτύσσονται κατά το στρώσιμο; Να τα χρησιμοποιήσω; Και κάτι ακόμη: Έχω καταλήξει σε γκάπι μάλλον (με κανένα molly αργότερα) και βλέπουμε... ¶ρα: τι φυτά προτείνετε για αυτά τα νερά; Απ' όσο ξέρω πρέπει να υπάρχουν αρκετές κρυψώνες για τα μικρά... Γεια και χαρά...
|
||||
|
||||
![]()
τα μολυ μπορουν να σου κανουν κακο σε λεπτοφυλλα φυτα..γιατι τους αρεσει η πρασιναδα...μιλαω για cabombas, limnophillas,java moss, κερατοφυλλο και τετοια .......απο τα υπολοιπα με ποιο χοντρα φυλλα διαβασε τα ευκολα φυτα που δε θελουν πολυ προσοχη ουτε αυστηρες παραμετρους νερου..εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 καλη επιτυχια!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Θαλασσινού... | klaz | Reef | 29 | 19-05-08 16:41 |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |