|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nα συμπληρώσω επίσης την ατάκα: "Τι καλύτερο για το ψαράκι - από το φρέσκο το νεράκι ?"
Με την απλή λογική όποιος το έχει σκεφτεί αυτό, τι είναι καλύτερο από ένα νερό γεμάτο σκατά και κάτουρα και νιτρικά κλπ κλπ κλπ..... Ε ? Φτου....πολύ περιγραφικός έγινα...σιχάθηκα..μπλιαχ ΥΓ Κοιτάξτε και την υπογραφή μου, σε κάθε μου μύνημα την έχει. Εεεεεε όχι αυτό με την μπριζόλα, το από πάνω ακριβώς λέω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι το μπολι επιταχυνει...αλλα ΤΟΣΟ γρηγορα???? την ιδια μερα και ψαρια μεσα???
κι εγω μπολιασα το 56 λιτρο απο το 120λτ ενυδρειο στιβοντας το φιλτρο την 7η μερα αφοτου ειχα βαλει 2 ψαρια (ναι ..ο απανθρωπος τροπος!!)...αλλα ηδη περιμενω μια βδομαδα κι ειχα σκοπο να περιμενω αλλη μια προτου βαλω τους μελλοντικους κατοικους του ενυδρειου!!! σε καινουριο ενυδρειο δεν εχεις αμμωνια...αρα το μπολι θα πεθανει απο ασιτια...πρεπει να ανεβασεις αμμωνια μετα να στιψεις το φιλτρο να γινει ΝΟ2 και μετα ΝΟ3 κι αφου μηδενιστουν οι τιμες μετα να βαλεις τους μονιμους κατοικους...ετσι τα ηξερα...κανω λαθος??
|
||||
|
||||
![]()
Με το μπόλιασμα μπορείς να ξεκινήσεις την ίδια μέρα να προσθέτεις κατοίκους όχι όμως τον τελικό πληθυσμό!!!
|
||||
|
||||
![]()
οκ.....ξεκαθαρο.......σορρυ νομισα πως μιλαμε για τα ψαρια που θελει να εχει τελικα στο ενυδρειο....
ευχαριστω για την διευκρινηση!!!
|
|||
|
|||
![]()
Την ιδια μερα ναι.
Αν αργησεις να βαλεις ψαρια τοτε θα πρεπει να προσθετεις ειτε αμμωνια ειτε τροφη για ψαρια για να κρατησεις τα βακτηριδια πουχεις βαλει μεσα ζωντανα. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι συμφωνω..κι εγω πρωτα εβαλα ψαρια και μετα εβαλα βακτηρια...απλα νομισα πως μιλουσαμε για τελικο πληθυσμο και οχι ψαρια "στρωσιματος"....ευχαριστω..
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μιλαμε για ψαρια "στρωσιματος". Για ψαρια που εχουν επιλεχθει να γινουν κατοικοι του ενυδρειου. Απλα δεν ειναι φρονιμο να μπουν παρα πολλα με τη μια, τουλαχιστον οχι σε αρχαριους που δεν ειναι σιγουροι τι κανουν.
|
![]() |
Tags |
μπολι, στρωσιμο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικά με τροφές | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-02-08 01:14 |
Απορία για αμμωνία & στρώσιμο… | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-06 12:51 |
Παρουσιαση του 20λιτρου | Ιορδάνης | Bettas | 18 | 05-03-06 23:36 |
Σχετικά με PH | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-09-05 10:07 |
Απορία με μετρήσεις | Gorgi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-10-04 13:51 |