|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σας ευχαριστώ πολύ... Το τελευταιο φυτό πραγματικά μεγαλώνει πολυ γρήγορα...και βγάζει ρίζες αλλα επειδη είναι πίσω απο τα ξύλα αυτές δεν φαίνονται. Αυτό μπορώ να το κλαδεύω όπου έχει ξεφύγει η κατάσταση? Δεν θέλω να το κόβω ή να το ξεριζώνω όλο. Μήπως αν το κόψω στη συνέχεια σαπίζει ο υπόλοιπος κορμός του (πχ όπως βαλισνέριες)? Την Rotala Nanjenshan και την Ludwigia repens επειδή έχουν φτάσει μέχρι την επιφάνεια να της κόψω χαμηλά ή να την διατηρήσω σε αυτό το υψος κλαδεύοντάς τες? ΥΓ: ο bas_754 είναι ο φίλος που μου χάρισε αυτά τα υπέροχα φυτά...και τον ευχαριστώ πολύ για μια ακόμα φορά... |
|
||||
|
||||
![]()
¶ν τα δύο πρώτα έχουν φθάσει μεχρι την επιφάνεια κόψτα σε τέτοιο σημείο ωστε το κομμένο μισο προς τα κάτω να φωτίζεται ικανοποιητικά για να πετάξει καινούργια κορυφή -ες.Το ότι σου πέφτουν τα φύλλα της Ludwigia που είναι χαμηλά ωφείλεται στο ότι δεν επαρκεί το φώς και η Rotala με περισσότερο και σωστότερο φώς θα έχει περισσότερο και μεγαλύτερο φύλλωμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πειράζει στη Ludwigia repens να κόβω τις ρίζες (κόκκινες και καφέ) που πετάνε ψηλά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές που πετάγονται απο τη μέση του κορμού? όχι
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτές που βγαίνουν απο την μεση του κορμού και πάνω...
Ωστόσο και αυτές που είναι χαμηλά είναι παρα πολλές, δεν μπορώ να τις αραιώσω? |
|
||||
|
||||
![]()
Κόβεις το φυτό στο σημείο που θες κρατάς το καλό κομμάτι και το ξαναφυτεύεις ,το υπόλοιπο το πετάς,δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να έχεις τα χέρια μέσα στο ενυδρείο και να αραιώνεις ρίζες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά είναι | KOKOBAS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-02-08 02:05 |
Τι φυτά είναι? | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 09-11-07 13:05 |
Τι φυτά είναι? | erling | Αναγνωρίσεις φυτών | 32 | 08-11-07 10:04 |
Τι φυτά είναι αυτά; | geo_hal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-04-07 10:35 |
τι φυτό είναι | chrisb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-02-07 20:11 |