|
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα τα σκας να πάρεις καλό εξοπλισμό αλλά όταν αγοράζεις κάτι επώνυμο juwel ενυδρείο κομπλέ το τελευταίο που μπορείς να φανταστείς (αν δεν ξέρεις) πως το heater δεν είναι αξιόπιστο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γι' αυτό και απαιτείς την εγγύηση!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο την ερευνα αγορας που εκανα νομιζω οτι ηταν η καλυτερη αγορα σε σχεση ποιοτητα/κοστος. (σημειωση : πριν 3 μηνες το αγορασα 270Ε με βαση,φιλτρο και Τ5 λαμπες) Με 270 τι επαιρνες στο 1 μετρο? μονο τη βαση ![]() ------------------------- Παράθεση:
Και αν ακομα τα καλυπτει τα ψαρια η εγγυηση, εσυ το δεχεσαι να σου ψοφησουν τα ψαρια απο το κρυο ή να γινουν ψαροσουπα και να στα αντικαταστησει η εγγυηση? ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 14-02-08 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες
αλλα αν σου σκασει ο δισκος απο το pc που μας γραφεις νομιζεις οτι θα σου πληρωσει η επανρθωσει για τα χαμενα δεδομενα; εσυ πρεπει να τα διασφαλισεις αυτα (τα δεδομενα και την ασφαλεια των ψαριων σου) ετσι νομιζω οτι ειναι και για τα ενυδρεια εγω που ειμαι ο τελευταιος χομπυστας, του καναπε μην ξεχνιωμαστε, και το ακριβοτερο μου ψαρι το πηρα 5 ευρω εδωσα τα 50 για τον eliwell οχι για να μην χασω τα 5 ευρω αλλα για να μην μου γινει ψαροσουπα το ψαρακι και γιατι πιστυεω οτι μονο με αυτον θα μπορεσω να κανω με την μεγιστη αξιοπιστια την δουλεια μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκανα "back up" στα "δεδομενα" μου αγοραζοντας ενα jager. ![]() (και φυσικα δεν αμφεβαλα για την αγαπη σου στα ψαρακια σου, ομως συζηταμε εδω για ανταλλαγη ιδεων που μπορουν να βοηθησουν στη διατηρηση των καλυτερων συνθηκων που μπορουμε (βαση και των οικονομικων μας δυνατοτητων) να τους προσφερουμε. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει, πρέπει να πειραματιστείς, η ρύθμιση με βάση τις αναγροφόμενες θερμοκρασίες είναι λάθος. Κάποια στιγμή θα πάρω jager να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειδικα δεν ειναι σοβαρο προβλημα
ειναι θεμα καλιμπραρισματος που δεν εχει γινει (δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις στον juwel) και οι jager οταν τους αγοραζεις μπορει να εχουν διαφορετικη ενδειξη απο αυτο που λεει το θερμομετρο, opote ρυθμιζεις καταλληλα τον δισκο που επιλεγεις την θερμοκρασιας και εισαι οκ καλο ειναι να θεωρουμε μονο σαν ενδεικτικη την θερμοκρασια που αναφραφουν οι θερμοστατες και να κοιταμε συχνα την πραγματικη απο το θερμομετρο (ειτε ψηφιακο ειτε αναλογικο, ΟΧΙ τα αυτοκολητα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορω να πετυχω ανατολη-δυση σε φωτιστικο της juwel? | Stelios_Rjk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-11-07 20:03 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |