|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι rio 180 + 200αρι heater, το θερμόμετρο έτσι το έχω απέναντι και διαγώνια απο το φιλτρο σε ένα μεσο βάθος. Το έχω ρυθμίσει στους 32 για να έχω 28 βαθμούς
![]() Θέλει αλλαγή επειδή τόσο αντέχει ή το αναφέρει η juwel αυτό? Πλακα πλάκα στο 1,5 + χρόνο είμαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αναφέρετε πουθενά οτι θέλει αλλαγή κάθε 1,5 χρόνο, μάλιστα έχω θερμοστάτη Juwel που αν θυμάμαι καλά κλείνει τα 5 χρόνια.
|
|||
|
|||
![]()
φανταζομαι οτι αυτο που λεει ο tasinio ειναι αστειο μιας και εχουν ιδιαιτερη φημη στην κακη αξιοπιστια τους, χαλανε ευκολα, βεβαια αυτο δεν ειναι στατιστικο στοιχειο καθως πουλανε και περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη μαρκα
η ιδια η juwel λεει οτι οι θερμαντηρες ειναι για να φτανουν την θερμοκρασια στους 28°C το πολυ με θερμοκρασια δωματιου 18°C Recommendation: The JUWEL automatic heater warms the water of your aquarium up to 28°C depending on a nomal room temperature of 18°C. If you keep your aquarium in rooms below this or your fish need a higher temperature, we recommend to purchase a second heater. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε pascM,εγω απο προσωπικη εμπειρια το λεω
![]() ![]() ------------------------- Ειχα ενα θερμοστατη τησ jewel 100 watt και μετα απο ενα χρονο αρχισε να μοθ κανει τρελες.Σαφωσ αστειευομαι για το παραπανω...Προσπαθησε να βρεισ κανεναν jaager ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasinio : 13-02-08 στις 21:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οκ! Δεν διαφωνώ όλοι τις προσωπικές μας εμπειρίες καταθέτουμε!!
Βέβαια πρέπει να δεχθούμε και το εξής! Μηχανήματα είναι τα άτιμα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχουν ακουστει διαφορα για τους θερμαντηρες της juwel.
Το σιγουρο ειναι οτι οι βαθμοι που γραφει επανω στο θερμαντηρα ειναι ενδυκτικοι και παιζουν αναλογα την εξωτερικη θερμοκρασια. Αν ειναι πιο κρυο το δωματιο (λογω χεριμωνα) ασφαλως και θα δυσκολευεται να ζεστανει το νερο. Ομως επειδη εχουν ακουστει πολλα παρε ενα καλο θερμαντηρα (εγω δεν ειχα προβλημα με το δικο μου, παρ'ολα αυτα επειδη χρειαζομουν ενα θερμαντηρα ακομα για το βαρελι προετοιμασιας νερου, πηρα ενα jager για το RIO και εβαλα τον juwel στο βαρελι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Jager με κλειστα ματια εχω και εγω ριο ενυδρειο και αναγκαστηκα να τον αλλαξω. Τον Juwel παροτι δεν εχει χαλασει ουτε σαν μεταχειρισμενο δεν τον πουλαω. Τον εχω σε μια σακουλα και καθεται. Μη με παρεξηγησει κανεις για αυτο που θα πω αλλα αν το παρουμε εντελως στυγνα και οικονομικα, εχω στο ενυδρειο ψαρια αξιας 200-250 ευρω περα απο τα φυτα που μπορει να πει κανεις οτι ειναι ανθεκτικα στα 20 ευρω του θερμοστατη θα κανω τσιγγουνιες.
(Βεβαια η απωλια ενος ψαριου δεν μετριεται για μενα οικονομικα). Οποιος θελει το κεφαλι του ησυχο ξερει τι πρεπει να κανει! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σίγουρα τα σκας να πάρεις καλό εξοπλισμό αλλά όταν αγοράζεις κάτι επώνυμο juwel ενυδρείο κομπλέ το τελευταίο που μπορείς να φανταστείς (αν δεν ξέρεις) πως το heater δεν είναι αξιόπιστο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπορω να πετυχω ανατολη-δυση σε φωτιστικο της juwel? | Stelios_Rjk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-11-07 20:03 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |