|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα για ζευγαρωμα χρειαζεσαι καλη προετοιμασια και ενα ενυδρειο 50-60 λτ.Υπαρχουν μερικα ποστ που μιλανε για αυτο το θεμα και θα βρεις σημαντικες πληροφοριες. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα περιπου λιτρα χρειαζετε για μονομαχους?
η αδερφη μου με εχει τρελανει οτι θελει ενα puffer.... ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ (ΚΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ) μπορειτε να μου πειτε αν μπορει να συμβιωσει με μονομαχο? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν πάρει puffer θα το τρελλάνει και αυτό.
Ο μονομάχος...μόνος του σε 15-20 λίτρα. |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος να παρει η αδερφη μου? εναι 5 ετων μονο... θελει λεει να τρομαζει το puffer και αυτο να φουσκωνει....
![]() οχι δεν θελω εναν μονομαχο θελω μερικους. γινετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Μονομαχο μονο 1 σε ενα ενυδρειο (αν ειναι αρσενικο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Γινεται σε μονομαχιερα περισσοτεροι απο ενας,εγω εχω 2 σε μια μονομαχιερα κ υπαρχει χωρος για 4!Αν η φιλη μας δεν το ξερει η μονομαχιερα εχει χωρισματα απο τζαμι!και μια δικια μου ερωτηση,οι μονομαχοι εφοσον δεν συναντιουνται παρα μονο βλεπονται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού βλέπονται, και όντως θέλουνε μοναξιά, σίγουρα στρεσάρονται! Οπότε δεν πιστεύω ότι είναι και τόσο καλή λύση... Γνώμη μου πάντα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |
μονομαχος βοηθεια | kourba | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-01-08 19:09 |
Παρουσιαση-αρχαρια,του ενυδρειου μου ! | dr_yianni | Malawi | 16 | 31-03-07 15:41 |
Μονομαχάκια με zebrafish... | Maverick | Bettas | 35 | 15-12-05 23:29 |