|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα μαύρο χαρτόνι για φόντο και θα έβαζα καμιά βαλισνέρια στη δεξιά πλευρά για να κρύψω τον εξοπλισμό!
|
||||
|
||||
![]()
καλη ιδεα σου για τη βαλισνέρια, εγω ειχα στα υποψιν καμια ανουμπια πανω στο ξυλο και κανα χαμηλο φυτο για την μπροστινη μερια του ενυδρεου. οσο για το μαυρο φοντο μαλλον δε θα μου αρεσε (γουστα ειναι αυτα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε το (μαύρο ή σκούρο μπλέ) και αν δεν σου αρέσει το τελικό αποτέλεσμα το πετάς!!! Το πολύ πολύ να χαλάσεις κάνα 2ευρο και λίγα λεπτά από το χρόνου σου αλλά το τελικό αποτέλεσμα (κάνει φοβερή αντίθεση με τα φυτά θα σε ανταμείψει) . Από την άλλη όπως σωστά είπες γούστα είναι αυτά!!!
|
||||
|
||||
![]()
και εγω συμφωνω για το χαρτονακι.πιστευω οτι θα ανεβασει το ενυδρειακι ενα επιπεδο πιο πανω.παντως και χωρις χαρτονι μια χαρα το βλεπω.μπραβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, όμορφο ενυδρείο.
Φαντάζομαι οτι θα βάλεις και άλλα ψάρια ετσι? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι προς το παρων εχω βαλει τυρφη για να ριξω το Ph μου και να παρω τα ramirezi.. στην πορεια βλεπουμε αν μπορεσω να βαλω κατι ακομα..
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο!βεβαιωσου οτι οι πετρες που εχεις μεσα δεν ειναι ασβεστολιθικες ετσι?
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ετοιμο...... | manolo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-04-07 10:27 |
D.I.Y. 300 ΛΙΤΡΑ ΕΤΟΙΜΟ!!! | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 06-06-05 13:42 |
Ετοιμο νερο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 18-05-05 08:32 |
ps. demasoni ,τελικα ετοιμο ! | γαυρος | Malawi | 20 | 29-02-04 22:15 |