|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα που το έκανες έτσι τελικά, θα το καταλάβεις στην πορεία, καλορίζικο!
|
||||
|
||||
![]()
Αισθητικα φαινεται ασχημο που το καπακι ειναι ισο υψος με το ενυδρειο.
Κανε μια αλλαγη και θα φαινεται ωραιοτερο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ξέρω αλλά το έκανα για να δώσω λίγο ύψος στη λάμπα για να μην είναι πολύ κοντά στο νερό μιας και το ύψος είναι 22cm....Aν το κατεβάσω θα έχω πρόβλημα τί λές? |
|
||||
|
||||
![]()
Χμ, μπορει και να εχεις, αλλα με μια καταλληλη ρουτινα θα το αντιμετωπισεις πιστευω.
Εγω σε ιδιο υψος, οταν κρατουσα ρουτινες δεν ειχα προβληματα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό έχω σκοπό να κάνω και τελικά μάλλον θα το κόψω το καπάκι για να κοντίνει λίγο... |
|
|||
|
|||
![]()
ωραίο το έκανες....να ρωτήσω κάτι???μόνος σου το έφτιαξες...δεν είναι λίγο επικίνδυνο με τη σιλικόνη μήπως σου πέσει παραπάνω και βρωμάει μετά στα ψάρια???
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκο DOGO άμα σουλουπώσεις λίγο το καπάκι πιστεύω θα είναι τέλειο. Από την άλλη αν γεμίσεις τον γύρω χώρο με κάτι άλλο,και κάνεις και μια προσεκτική διακόσμηση στο ενυδρείο σου έτσι ώστε να φεύγει το μάτι από τον όγκο και να επικεντρώνεται στο εσωτερικό του ενυδρείου, θα είσαι σούπερ. Πολύ ωραίος, εύγε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την περίσσια σιλικόνη αν θές την αφαιρείς αλλά και λίγο περισσότερη να είναι δεν κάνει κάποιο κακό, μιλάμε πάντα για ουδέτερη σιλικόνη κατάλληλη για ενυδρεία....
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτηκες καθολου να φτιαξεις ενα παρομοιο σαν το καπακι και να το βαλεις κατω απο το ενυδρειο???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέα για Φίλτρο | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 17-10-07 14:26 |
Ιδέα μου είναι.... | dessert | Δίσκοι | 8 | 05-08-07 23:35 |
Η ιδέα του στησίματος. | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-12-06 10:20 |
Ιδέα για στρώσιμο νερού... | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-09-05 15:14 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |