|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά σήμερα πραγματοποίησα την ιδέα μου και σας βάζω τις πρώτες φωτό για να ακούσω γνώμες....Θα μπει και απο κάτω ξύλο και μετά θα ασχοληθώ με τη διακόσμιση!Αν δείτε κάτι που πρέπει να διορθωθεί παρακαλώ να μου το πείτε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το περίμενα!Όμορφο έγινε,δεν ξέρω βέβαια πόσο πρακτικό είναι,αλλά γενικά είναι καλή ιδέα για μερικές περιπτώσεις που δε μπορεί να μπει κάτι μεγάλο.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό που βρίσκεται τόσο κοντά στο θερμαντικό σώμα...Όπως επίσης αν θα βολεύει στον καθαρισμό και στις αλλαγές,αφού απ'ότι βλέπω είναι βιδωμένο στον τοίχο(ή όχι; ).Περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες,ε;
|
|
|||
|
|||
![]()
εαν βλέπω καλα εχεις σιδερένιες γωνίες στο καπάκι σου, αυτες θα μπωρουσαν να ηταν πλαστκες γιατι θα σου σκουριασουν
υπαρχουν κατι πλαστικα μικρα (δεν ξερω πως τα λενε) που τα βαζουν συνηθως στα ντουλαπια κουζινας .... γνωστες εταιρείες τα βαζουν και στα καπάκια ενυδρείων τους οταν πρόκειται για μελαμινη σαν την δικια σου για ψάξε το ελπιζω να κατάλαβες για ποια λεω (εκτος και εαν τις πασαλείψεις με σιλικόνη, για να μην μπαίνεις σε αλλα έξοδα ) Πανος |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι πρωτότυπο και ωραίο!Δεν μας είπες τελίκά τι διαστάσεις το έκανες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελικά το έκανα 1,20χ20χ22. Για τις γωνίες το σκέφτηκα και γώ, αλλά όταν τελείωσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα που το έκανες έτσι τελικά, θα το καταλάβεις στην πορεία, καλορίζικο!
|
||||
|
||||
![]()
Αισθητικα φαινεται ασχημο που το καπακι ειναι ισο υψος με το ενυδρειο.
Κανε μια αλλαγη και θα φαινεται ωραιοτερο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέα για Φίλτρο | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 17-10-07 14:26 |
Ιδέα μου είναι.... | dessert | Δίσκοι | 8 | 05-08-07 23:35 |
Η ιδέα του στησίματος. | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-12-06 10:20 |
Ιδέα για στρώσιμο νερού... | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-09-05 15:14 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |