|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις που μου έδωσες!
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για τον βράχο που περιέγραψα ας μου πει και γενικά όλες οι απόψεις – συμβουλές καλοδεχούμενες.
|
||||
|
||||
![]()
Από το παλιό σου ενυδρείο μπορείς να πάρεις το σφουγγάρι του φίτρου και να το "στίψεις" πάνω στο υλικό του φίλτρου σου και κατευθείαν μέσα στο νερό του ενυδρείου για να επιταχυνθεί η διαδικασία στρωσίματος. Ο βράχος απλά πρόσεξε να μην ανεβάζει το pH του νερού (κάνε καμια μέτρηση) και να μην έχει μυτερά σημεία όπου θα μπορεί να τραυματιστεί το ψάρι. Καλή συνέχεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και εσένα Γιάννη!
Κάτι άλλο τώρα σχετικά με τα διάφορα ξύλα που πουλάνε στα pet. Αυτά πριν μπουν στο ενυδρείο χρειάζεται να κάνουμε κάτι; κάπου διάβασα ότι τα βράζουμε πρώτα αυτό ισχύει και αν ναι τι ακριβώς διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί; Ευχαριστώ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινό ... Μονομαχοενυδρείο? | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 39 | 29-12-07 23:12 |
Ακόμα ένα μονομαχοενυδρείο! | melli | Bettas | 38 | 04-10-07 16:34 |
Φωτισμός σε μονομαχοενυδρείο | george | Bettas | 48 | 25-06-07 22:15 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |