|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν το στησιμο ενος ενυδρειου πρεπει να εχεις αποφασισει τι θα βαλεις μεσα. Τοσο από ψαρια οσο και απο φυτα....
Ετσι ξεκιναμε παντα. Το να μαζευεις καθε τοσο καποια ψαρακια απο ενα πετ σοπ που σου "γυαλισαν" ειναι λαθος. Τωρα εχεις κανει ενα αχταρμα .... Ειναι ενα λαθος που κανουν οι περισσοτεροι νεοι χομπιστες (δεν εξαιρω τον εαυτο μου-τα εκανα και εγω αυτα καποτε) και που πρεπει τωρα να το διορθωσεις..... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν ξέρω από τώρα τι θα βάλω....το μόνο σίγουρο είναι ότι μου αρέσει η ποικιλία και τα χρώματα...για φυτά δεν τίποτα αλλά θέλω πολύ να βάλω άμμο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαφανής ¶λγη σαν μαλλί γριάς και σκούρινε σε κάποια σημεία το χαλίκι ? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-12-07 14:04 |
Ήταν βραδάκι... | morfeas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 22-09-07 23:53 |
Σαν κύστη στο πλαϊνό πτερύγιο | firemakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 29-10-06 10:04 |
Σαν να εστρωσε τι λετε? | Tzo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 13-09-06 12:54 |
Όταν το θερμόμετρο δείξει 33,4....... | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 15-07-05 18:45 |