|
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις γιατί το λες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο λέει διότι το ενυδρείο δεν είναι μια "χρωματιστή βιτρίνα" με ψάρια Ο,τι νά' ναι και απο όπου νά' ναι ....
Στο ενυδρείο προσπαθούμε να αναπαραστήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε την φύση (ένα κομμάτι της τουλάχιστον). Τα ψάρια που έχεις αυτή την στιγμή είναι εντελώς ασύμβατα μεταξύ τους και κατά πόσο σε 100 λίτρα που τα έχεις τώρα .. (ακόμα και για τα μελλοντικά 450) διάβασε στο φόρουμ και ό,τι απορία έχεις θα βρεις απάντηση ... για ό,τι άλλο εδώ είμαστε ..
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αναζήτηση στις παρουσιάσεις ενυδρείων των μελών, θα βρείς πολλές πληροφορίες και τα φίλτρα και τα χιλιοστά των τζαμιών καθώς και για πολλά άλλα θέματα που θα σε απασχολήσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
όσο και να έψαξα δεν έβγαλα άκρη γιατί δεν ταιριάζουν τα ψάρια μου.Πάντως από τη μικρή μου πείρα δε τα βλέπω να εχουν προβλήματα μεταξύ τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
fenestratus,labidochromis,copadichromis αυτα προερχονται απο αφρικη
οσκαρ απο αμερικη και το παπαγαλοψαρο ειναι ενα υβριδιο απο δυο αμερικανικες κιχλιδες... αυτα που σε ειπαν τα παιδια ειναι σωστα.....δεν ταιριαζουν μεταξυ τους ολα αυτα τα ψαρια αλλα επισης μεγαλωνουν και πολυ για να τα εχεις ολα μαζι..... κανε αναζητηση για καθε ενα χωριστα και διαβασε για τις συνηθειες τους
|
|||
|
|||
![]()
Αν βάλω το οσκαρ και το παπαγαλόψαρο σε άλλο ενυδρειο είμαι εντάξει?
|
|
||||
|
||||
![]()
αρκει να ειναι και αυτο μεγαλουτσικο ......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο Ενυδρείου | Minakki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 03-10-07 10:18 |
Βοήθεια για το στήσιμο background | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-05-07 20:49 |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |