|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην να διευκρινισω πως δεν ειμαι γιατρος....ειμαι μαιευτης και περηφανος γιαυτο
![]() στη λαπαροσκοπηση ανοιγεις συνηθως 3 τρυπουλες...λιγο πιο χοντρες απο ενα τσιγαρο....το τμημα των λαβιδων που μπαινει μεσα (ειναι αυτο το επιμηκες μαυρο "σωληνακι") ειναι πιο λεπτο απο τσιγαρο.. και εκτος κοιλιας...χειριζεσαι τα εντος κοιλιας....πιο πολλες λεπτομερειες θα σου ηταν μαλλον ανατριχιαστικες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...το ξεσκίσαμε το ποστ...θα τα πούμε από κοντά στο επόμενο ταξίδι μου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα χαρω πολυ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα μου έφεραν ένα τέτοιο "ψαλίδι" μόνο που δεν είναι ακριβώς ψαλίδι αλλά στην άκρη έχει μια οδοντοτή λαβή που θα μπορούσε να κόψει ένα μισοχαλασμένο φύλλο αλλά για για κλάδεμα δεν...Επειδή αυτή που μου τόφερε δεν ξέρει, υπάρχει και με ψαλίδι και με λαβίδα? Μπορώ να βρω ανταλακτικό ψαλίδι ή πρέπει να ψάξω για σετ με ψαλίδι?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν μοιαζει με την ανατομικη λαβιδα οπως στις φωτο που ανηρτησα αλλα εχει δοντακια τοτε ειναι η GRASPER...ειναι για να πιανεις δυνατα...αλλα φυσικα δε κοβει....ναι, υπαρχει και ψαλιδι....πες της να σου δωσει αν βρει τη μονοπολικη διαθερμια-ψαλιδι...ετσι λεγεται...αν μιλαμε για τα ιδια εργαλεια δεν υπαρχουν ανταλλακτικα γιατι ειναι μιας χρησεως....
|
||||
|
||||
![]()
Είναι όπως στη φωτο που έβαλες.Αφου βρήκα αυτο πιστεύω να να βρω και με το ψαλίδι. thanks
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλάδεμα | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-09 21:06 |
Ψαλίδι κλαδέματος | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-06-06 13:17 |
Κλάδεμα. | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 05-09-05 12:21 |
Άλλη μία ερώτηση για κλάδεμα... | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-07-05 15:49 |
Κλάδεμα Anubias | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:20 |