|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρεε τον βιαστικό!!!
![]() Λοιπόν το φάουλ ξεκινάει από το γεγονός οτι τον μονομάχο κακώς τον έχεις με τα σκαλάρια τα οποία επίσης κακώς έχεις σε ενυδρείο 165 λίτρων εκτός και αν ουσιαστικά το έχεις ως γεννήστρα! Όταν λες γυάλα αν εννοείς ταυτόχρονα και στρόγγυλη τότε δεν κάνει!! Θέλεις ένα κανονικό ενυδρειάκι 15-20 λίτρων με κατάλληλες συνθήκες (χημείας νερού) για τον μονομάχο!! Από εκεί και πέρα για να γίνει γρήγορα καλά η ουρά του θα πρότεινα είτε την χρήση του melafix είτε ενυδρειακό αλάτι σε αναλογία 1gr/l και θερμοκρασία 28-29 βαθμούς! Καλό τάισμα με bloodworms και φυσικά προσοχή στην βιολογία!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά ο μονομαχάκος μπήκε σε 10 λίτρα με θερμαντικό σώμα θερμοκρασία νερού 28-29 και 1 γραμμάριο αλάτι ανά λίτρο και ήδη δείχνει πολύ πιο χαλαρός.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να μπεί φιλτράκι κι έτσι θα αλλάζω το 70% του νερού κάθε 3 μέρες. Δεν πειράζει όμως αν είναι να ζήσει και να επανέλθει η ομορφιά του ας αλλαζω και κάθε μέρα. Ευχαριστώ για την βοήθειά σας. |
|
||||
|
||||
![]()
Στις αλλαγές νερού να συμπληρώνεις το αλάτι που αναλογεί και να μην μειώσεις απότομα την αλατότητα.
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβα.
Κάθε 3 μέρες 50% και συμπληρώνω και αλάτι. Για πόσες μέρες να τον έχω στους 28 και με αλάτι ? Μέχρι να συνέλθει? |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι σε μια εβδομάδα θα δεις βελτίωση οπότε από εκεί και πέρα απλά διατηρείς τις κατάλληλες συνθήκες και θα βελτιωθεί εντελώς!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαυρα ματια | jimfytakis | Ζωοτόκα | 15 | 06-06-10 13:06 |
μαυρα στιγματα στις anubias | bas_754 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 01-09-07 18:30 |
μαυρα σημαδια σε αρσενικο γκαπι | rita | Ζωοτόκα | 7 | 26-11-05 02:57 |
Μελανοταινια με μαυρα χειλη. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-06-05 08:38 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |