|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς μιχάλη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοω πως πολλα ψαρια τρωνε τα μωρα τους αν δεν τα χωρισεις απο τους γονεις εγκαιρως. Στα multifasciatus δεν εχω παρατηρησει να χρειαζεται κατι τετοιο, ειδικα στις πρωτες γεννες. Δηλαδη αν δεν ειναι πυκνοκατοικημενο το ενδυρειο απο αλλα ομοειδη θα μεγαλωσουν τα μωρα χωρις προβληματα. αν ομως υπαρχει προβλημα χωρου τοτε ειναι πιθανο να εξοντωνουν τα υπεραριθμα νεογεννητα, για την καλυτερη επιβιωση της αποικιας.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη ένα θα σου πω είναι πολύ κακά ψάρια
![]() ![]() δεν είναι καθόλου καλοί γονείς η μάνα τα προστατεύει ας πούμε για περίπου 2 εβδομάδες και μετά είναι στο έλεος τους.και αυτό αν είναι κάπως πιο έμπειρη και δεν τα φάει την επόμενη τις γεννάς για πρωινό με τα multi έχεις απόλυτο δίκιο δεν έχουν πρόβλημα τα μικρά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neo.occelatus και Neo.caudopunctatus | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 16-03-08 01:07 |
neo.occelatus και neo.caudopunctatus | Z_X | Tanganyika | 9 | 16-11-07 20:49 |
Γέννα Neolamprologus multifasciatus | Apostolis | Tanganyika | 9 | 31-08-06 15:42 |
Neolamprologus tretocephalus | filoxenos | Tanganyika | 10 | 16-03-06 22:36 |