|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα η ανεμωνη καθησε ευτυχως στο δεξι βραχο μπροστα-μπροστα σε ενα βαθουλωμα που υπηρχε.Βεβαια εκει δεν την χτυπαει ο κυκλοφορητης αλλα αφου εκει της αρεσε!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την βρηκε τη θεση της μαλλον
![]() Για τα ψαρια , καλα κανεις και αρχισες να βαζεις ταξη ...γενικα , εχε υπομονη και βαζε ψαρια που πραγματικα σου αρεσουν ...τωρα ολα σου φαινονται ασυνηθιστα αλλα σε μερικους μηνες θα ευχεσαι να ειχες χωρο για κατι αλλο , πιο ιδιαιτερο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμαζομαι να κανω αλλαγη τον ανθρακα και το αντιφωσφωρο και με την ευκαιρια και να καθαρισω το φιλτρο.
Διαβασα στον ανθρακα ROWA Carbon οτι αν βαζετε iodine (βαζω rowa JOD ) θα πρεπει να ξαναριξετε γιατι θα απορροφηθεί απο τον ανθρακα. Και ρωταω τωρα εγω. Μηπως οσο υπαρχει ανθρακας βαζω τζαμπα ιώδιο ? Μηπως θα πρεπει να βαζω μονο αντιφωσφωρο? Μηπως να βαζω ανθρακα μονο αμα κιτρινιζει το νερο? Μηπως ξερει κανεις γιατι πρασινιζουν τα τζαμια ακομα ?δλδ εχω ακομα αλγη? θα φυγει τελειως ποτε? Μηπως θα χιονίσει το Σ/Κ στην Θεσ/ινκη? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα δεν αντεξα και σημερα εγκατασταθηκε καινουργιο ψαρι στο ενυδρειο
![]() Βεβαια θα με κραξουν οι Βασιληδες,ειδικα ο Vasilakis, αλλα ειναι πολυ ομορφο και ησυχο ψαρι.!! Εψαχνα τοσο καιρο για Blue Tank αλλα τελικα ειναι αρκετα ευαισθητο ψαρι και ειπα να μπει αυτο και αργοτερα βλεπουμε. Εχει αρχισει παντως και τρωει την αλγη. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βρεις κατι πιο ωραιο μετα και θα λες αχ να ειχα χωρο να βαλω και ενα τετοιο... σου ειπα πως πρεπει να μπαινουν τα ψαρια αλλα εσυ ειχες βαλει μαρμελαδα
![]() Το blue tang ειναι πολυ ευκολο το παρεξηγησες. Σου τρωει το veliferum? Θυμησε μου να σου τραβηξω το αυτι στην πιτα.... παλιοπαιδο!
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικος ο ψαρακλας
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργο κολυμπι... | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-09-07 19:22 |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
Γιατι υπαρχει λαθος ωρα στα ποστς? | mikenuke | Greek Aquarist's Boards | 4 | 24-09-04 21:57 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |