|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κ γω το ενυδρείο αυτό από το Μαρινόπουλο, καταρχήν καθαρά είναι 85lt!! Έχω προσθέσει κ 2η λάμπα κ έχω μια Arcadia tropical light 25W κ μια Philiips aquarelle 25W!! Δηλαδή 0,58W/lt!! Μπορώ να έχω φυτά μεσαίων κ υψηλών απαιτήσεων σε φωτισμό!!! Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για να συνεννοηθουμε χοντρικά δηλαδή, απο εκει που τελειώνει το πλαστικό πόσο πάνω ανεβαίνει το χαλίκι σου ; Οι λάμπες σου είναι Τ8 ε; Αν ναι, κράτησες το μανίσιο ντουι;; |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στη θέση σου θα έβγαζα το μαυρο κουτί που είναι το μπάλαστ τώρα, για να κάνω χώρο και μετά εκεί μέσα χωράς ότι θέλεις...
Θα έβαζα τις 2 Τ5 μπροστά και την Τ8 πίσω... Θέμα γούστου είναι αυτό... Και για τα μπάλαστ θα έκανα ένα κουτάκι έξω από το ενυδρείο έτοιμο από μαγαζί με ηλεκτρολογικά θα βρεις και έτοιμος... Ετσι και περισσότερο ανετα κανεις την δουλεια σου και μειωνεις την αυξηση της θερμοκρασίας που το καλοκαιρι θα σε ταλαιπωρησει... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | Filotas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-11-07 11:11 |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Ώρες φωτισμού | ginodim | Φωτισμός | 2 | 07-05-07 00:10 |
Ωρες λειτουργίας φωτισμού | wertyu5555 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-01-07 09:31 |
Περι Φωτισμού | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 16-11-05 08:11 |