|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο να σου ζήσουν!Καταρχήν η ανεμώνη όσο και να θές όσο και να της αλλάζεις μέρος αυτή θα πάει εκεί που θέλει, όσο για τον ηνίοχο εδώ τα πράγματα μπλεκουν γιατί υπάρχουν 2 είδη σχεδόν ίδια που το ένα είναι reef safe και το άλλο όχι , για να τσιμπάει όμως μάλλον δεν έχεις το reef safe. Για δες εδώ http://www.aquahobby.com/marine/e_heniochus.php
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σχολιασω το θεμα των ψαριων ...
Σε ενος μηνα ενυδρειο εχεις βαλει 10 ψαρια + μια ανεμωνη ![]() Ηδη δυο απο τα ψαρια ειναι λαθος επιλογες (ο τριτος κλοουν και ο Ηνιοχος) και ολα μαζι ειναι παρα πολλα ...γλυκου νερου να ηταν το ενυδρειο , δεν θα εβαζες τοσα σε 25 μερες ...
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο Βιάζεσαι πάρα πολύ το θαλασσινό θέλει υπομονή,καλά στα λέει ο Tricky,κοίτα μη γυρίσεις καμμιά μερα στο σπίτι και ψάχνεσαι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω απολυτα και με τους δυο σας και θα κοιταξω αυριο να δω τι μπορω να κανω τουλαχιστον με τον ηνιοχο τον οποιο βεβαια μου τον πουλησαν για reef safe.Τους 2 κλοουν δυστυχως μου τους εφερε δωρο η κοπελα μου οποτε πρεπει να δω πως θα λυθει και αυτο το προβλημα.
Πηρα και ιωδιο Rowa JOD για την συνουλαρια την ανεμωνη και τα αλλα. Αυτο το ριχνω απευθειας στο ενυδρειο? Εχει μονο γερμανικα και δεν καταλαβα.OK βρηκα και αγγλικα! Ο ηνιοχος εφυγε!!(τα ειχε τσακισει στο τσιμπημα ολα,ο φοξ ειχε εξαφανιστει) τωρα για τους κλοουν θα γινει μαλλον πολεμος ,αλλα θα βρεθει λυση. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο να πεις στο αισθημα οτι δε θα περνανε καλα τα κλοουνακια αν δε φυγει το 1 απο τα 3.
Καλα εκανες και τον εδιωξες τον ηνιοχο ... και να μην ακουσεις ξανα αυτον που σου τα πουλησε , ειναι φανερο οτι δεν ξερει τι του γινεται. Μεινε στα ψαρια που εχεις για λιγο καιρο και να ταιζεις πολυ λιγο γιατι εισαι αστρωτος ακομα.
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα η ανεμωνη καθησε ευτυχως στο δεξι βραχο μπροστα-μπροστα σε ενα βαθουλωμα που υπηρχε.Βεβαια εκει δεν την χτυπαει ο κυκλοφορητης αλλα αφου εκει της αρεσε!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την βρηκε τη θεση της μαλλον
![]() Για τα ψαρια , καλα κανεις και αρχισες να βαζεις ταξη ...γενικα , εχε υπομονη και βαζε ψαρια που πραγματικα σου αρεσουν ...τωρα ολα σου φαινονται ασυνηθιστα αλλα σε μερικους μηνες θα ευχεσαι να ειχες χωρο για κατι αλλο , πιο ιδιαιτερο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμαζομαι να κανω αλλαγη τον ανθρακα και το αντιφωσφωρο και με την ευκαιρια και να καθαρισω το φιλτρο.
Διαβασα στον ανθρακα ROWA Carbon οτι αν βαζετε iodine (βαζω rowa JOD ) θα πρεπει να ξαναριξετε γιατι θα απορροφηθεί απο τον ανθρακα. Και ρωταω τωρα εγω. Μηπως οσο υπαρχει ανθρακας βαζω τζαμπα ιώδιο ? Μηπως θα πρεπει να βαζω μονο αντιφωσφωρο? Μηπως να βαζω ανθρακα μονο αμα κιτρινιζει το νερο? Μηπως ξερει κανεις γιατι πρασινιζουν τα τζαμια ακομα ?δλδ εχω ακομα αλγη? θα φυγει τελειως ποτε? Μηπως θα χιονίσει το Σ/Κ στην Θεσ/ινκη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργο κολυμπι... | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-09-07 19:22 |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
Γιατι υπαρχει λαθος ωρα στα ποστς? | mikenuke | Greek Aquarist's Boards | 4 | 24-09-04 21:57 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |