|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε κωστα,
εδω και 3 χρονια που διοριστικα στο γ.π.νοσ/μειο αλεξ/πολης χρησιμοποιω για κλαδεμα και αλλες δουλειες τα εργαλεια λαπαροσκοπησεων που κανουμε...ειναι ψαλιδια και ανατομικες και ισχυρες λαβιδες. ειναι μιας χρησεως οποτε μετα το χειρουργειο τα πεταμε...αν και μιας χρησεως οι τιμες τους ειναι τρελλες φυσικα... εγω μετα τα χειρουργειο τα κραταω τα πλενω και τα αποστειρωνω και ειναι μια χαρα για χρηση ενυδρειου...με λιγη εξασκηση κινεισαι με μεγαλη ακριβεια και κλαδευεις και μετακινεις φυτα χωρις να βρεχεις τα χερια σου.... μου κανει εντυπωση που σκεφτηκες να πας σε ιατρικα ειδη γιατι εγω αν δε τα χρησιμοποιουσα στη δουλεια μου δε θα το σκεφτομουν... για μενα ειναι δωρεαν αρκει να γινει λαπαροσκοπηση...κατα κανονα εχουμε μερικες καθε μηνα... μενω αλεξ-πολη αλλα ερχομαι συχνα θεσ.νικη και τωρα ειμαι εδω...αν το ηξερα θα σου ειχα φερει....μπορω να το κανονισω για την αλλη φορα η να σου στειλω...η αν σε βγαζει ο δρομος επανω σε μας.. πες μου αν ενδιαφερεσαι...δωρεαν φυσικα
|
||||
|
||||
![]()
Και εν αρχίζεις να τα μαζεύεις ;
Όλο και κάποιος θα τα χρειάζεται ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
οκ παιδια ...
θα αρχισω να τα κραταω και θα κανω μια μαζικη αποστολη για θεσσαλονικη...απλα θα περασει κανας μηνας φανταζομαι για να μαζεψω μερικα...εμενα δε μου κοστιζει τιποτα...να ξαναγραψω σε αυτο το ποστ μολις εχω? ------------------------- Και βέβαια ενδιαφέρομαι. Έρχεσαι στις προγραμματισμένες συναντήσεις;Αν ναι θα μπορούσαμε να βρεθούμε εκεί. Αλλιώς μπορούμε να βρεθούμε την επόμενη φορά που θα είναι ο δρόμος σου από Θεσσαλονίκη. Συνεννόηση είτε με pm, είτε στο τηλέφωνο που θα σου στείλω. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.[/quote] δεν εχει τυχει γιατι δεν ειχα συμπεσει με καποια συναντηση..και τα σαβ.μου δεν ειναι ελευθερα συνηθως απο τις βαρδιες...οποτε δυσκολο να το κανονισω..θα το θελα ομως...οπως και να εχει μπορεις να στειλεις τηλ και θα το κανονισουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 04-02-08 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αδερφια σας ειμαστε κ εμεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ πρακτικα...θα πω και τους συναδελφους σε οσες επεμβασεις γινονται που δεν ειμαι στη βαρδια να τα κρατανε....
θα συννενοθουμε παιδια...θα προσπαθησω να μαζεψω οσα περισσοτερα μπορω... ------------------------- και να προσθεσω μιας και βλεπω μεγαλη απηχηση και οι ρυθμοι που γινονται λαπαροσκοπησεις δεν ειναι τοσο εντονοι...σκεφτειτε κι επιστρατευστε οσους γνωστους εχετε σε νοσοκομεια...υπαρχουν διαφορα τμηματα με παρομοια εργαλεια...χειρουργικα τμηματα...να μην τα πετανε...ειναι κριμα αφου εξυπηρετουν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 04-02-08 στις 14:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα ξαναμιλήσω όταν θα μπορώ να είμαι στην συνάντηση της Θεσ/νίκης. Να είσαι καλά Πάνο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Πάνος, αν και καθυστερημένα θέλω να σε ευχαριστήσω για το σετάκι που μου έδωσες.
Εντελώς πρακτικά με μια μικρή χρήση που έκανα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλάδεμα | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-09 21:06 |
Ψαλίδι κλαδέματος | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-06-06 13:17 |
Κλάδεμα. | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 05-09-05 12:21 |
Άλλη μία ερώτηση για κλάδεμα... | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-07-05 15:49 |
Κλάδεμα Anubias | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:20 |