|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όντως φαίνονται μια χαρά...
Αλλά μια φωτογραφία "γενική" θα βοηθούσε να το θαυμάσουμε καλύτερα!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιώργο όλα δείχνουν μια χαρά...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια ψαρακια!
Η πρασιναδα θα φυγει με τον καιρο ... εισαι ακομα στην αρχη. Μου φαινεται το σαρκοφυτο ειναι διπλα στον κυκλοφορητη. Κατεβασε το χαμηλα να μην το χτυπαει ο κυκλοφορητης. Κατα τα αλλα του Στρατηγου δεν του ξεφευγει ψαρι για ψαρι. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Γενικη φωτογραφια του ενυδρειου θα προσπαθησω να βγαλω το απογευμα και να ανεβασω ,αν και να σας πω την αληθεια δεν μου εχει αρεσει το aquascaping που εχω κανει (δεν εχω την εμπειρια των παιδων Θοδωρη ,Βασιλη Billy ![]() ------------------------- Τελικα δεν θελει πολυ να γινει η μ@λ@κι.. Εναν clown που μου εδωσε ο Βασιλακης, 2 που εφερε η κοπελα μου να μου κανει εκπληξη (που ειναι και ο ορος του συμβολαιου για την υπαρξη του ενυδρειου στο σπιτι) και εναν ηνίοχο οπου αγοραστηκε σαν reef safe!!!!!! (δλδ εγω δεν το ηξερα κατα ποσο ειναι ,αυτος που μου το εδωσε δεν ηξερε? !@##$%^$) Μπορει να μεινει ο ηνιοχος ετσι οπως ειναι τωρα το ενυδρειο μου? Τσιμπαει το πολυπς.Τσιμπησε και το σαρκοφυτο 1-2 φορες εβαλα και μια ανεμωνη ![]() ![]() ![]() τι να κανω και την ανεμωνη?? αρχισε να περπαταει και επεσε τ'ανασκελα στο βυθο και την ξαναεβαλα πανω στον βραχο. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη glazar : 04-02-08 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο να σου ζήσουν!Καταρχήν η ανεμώνη όσο και να θές όσο και να της αλλάζεις μέρος αυτή θα πάει εκεί που θέλει, όσο για τον ηνίοχο εδώ τα πράγματα μπλεκουν γιατί υπάρχουν 2 είδη σχεδόν ίδια που το ένα είναι reef safe και το άλλο όχι , για να τσιμπάει όμως μάλλον δεν έχεις το reef safe. Για δες εδώ http://www.aquahobby.com/marine/e_heniochus.php
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σχολιασω το θεμα των ψαριων ...
Σε ενος μηνα ενυδρειο εχεις βαλει 10 ψαρια + μια ανεμωνη ![]() Ηδη δυο απο τα ψαρια ειναι λαθος επιλογες (ο τριτος κλοουν και ο Ηνιοχος) και ολα μαζι ειναι παρα πολλα ...γλυκου νερου να ηταν το ενυδρειο , δεν θα εβαζες τοσα σε 25 μερες ...
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο Βιάζεσαι πάρα πολύ το θαλασσινό θέλει υπομονή,καλά στα λέει ο Tricky,κοίτα μη γυρίσεις καμμιά μερα στο σπίτι και ψάχνεσαι
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω απολυτα και με τους δυο σας και θα κοιταξω αυριο να δω τι μπορω να κανω τουλαχιστον με τον ηνιοχο τον οποιο βεβαια μου τον πουλησαν για reef safe.Τους 2 κλοουν δυστυχως μου τους εφερε δωρο η κοπελα μου οποτε πρεπει να δω πως θα λυθει και αυτο το προβλημα.
Πηρα και ιωδιο Rowa JOD για την συνουλαρια την ανεμωνη και τα αλλα. Αυτο το ριχνω απευθειας στο ενυδρειο? Εχει μονο γερμανικα και δεν καταλαβα.OK βρηκα και αγγλικα! Ο ηνιοχος εφυγε!!(τα ειχε τσακισει στο τσιμπημα ολα,ο φοξ ειχε εξαφανιστει) τωρα για τους κλοουν θα γινει μαλλον πολεμος ,αλλα θα βρεθει λυση. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο να πεις στο αισθημα οτι δε θα περνανε καλα τα κλοουνακια αν δε φυγει το 1 απο τα 3.
Καλα εκανες και τον εδιωξες τον ηνιοχο ... και να μην ακουσεις ξανα αυτον που σου τα πουλησε , ειναι φανερο οτι δεν ξερει τι του γινεται. Μεινε στα ψαρια που εχεις για λιγο καιρο και να ταιζεις πολυ λιγο γιατι εισαι αστρωτος ακομα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περιεργο κολυμπι... | Christina | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-09-07 19:22 |
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο | PanosII | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 07-07-07 07:22 |
Γιατι υπαρχει λαθος ωρα στα ποστς? | mikenuke | Greek Aquarist's Boards | 4 | 24-09-04 21:57 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |