|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι εγώ το πήρα απο petshop αλλα θέλω να ειμαι προετοιμασμένος |
|
|||
|
|||
![]()
στατιστικα παντως πλεον δεν κινδυνευεις να σου ξανασυμβει ποτε σου
(αν υποθεσουμε οτι στατιστικα μια τετοια στραβη θα σου συμβει μονο μια φορα, εσυ ξεμπλεξες ![]() τα juwel δεν εχουν κοντρες (μεχρι 400λιτρα) και ομως η πλαστικη γεφυρα αντεχει μια χαρα το βαρος, οποτε πρεπει να αρχισουμε να σκεφτομαστε οτι ισως να ειμαστε και λιγο υπερβολικοι μερικες φορες σε καποια θεματα (καλα κανουμε γιατι αν γινει το κακο στο δικο μας σπιτι θα αδειασει το νερο απλα καλο ειναι να εχουμε και επιγνωση) |
|
||||
|
||||
![]()
Τα juwel ναι μεν δεν έχουν τις γνωστές κόντρες έχουν όμως τα πλαστικά τελάρα τα οποία κατα κάποιον τρόπο λειρουργούν ως κόντρες!
|
|||
|
|||
![]()
δεν επιμενω και δεν ξερω
αλλα νομιζω οτι το πλαστικο που εχουν γυρω-γυρω ειναι μονο για να ακουμπαει το καπακι και τιποτε αλλο, ετσι και αλλιως ειναι πλαστικο παχους 3 χιλιοστων και μηκους 120 εκατοστων πιστευω οτι ολη την δουλεια την κανει η πλαστικη γεφυρα που εχουν κολημενη στην μεση (που ειναι παλι απο πλαστικο, αλλα πολυ γερης κατασκευης) |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα για ενημέρωση η εταιρεία του aquatlantis δεν έφερε καμμία αντίρρηση να μου το αλλάξει μεσω του petshop που το αγόρασα.
Και για την ιστορία του είπαν να στείλει και μια φωτογραφία έτσι ώστε να μην χρειαστεί να τους το στείλει καν πίσω για να αποφύγουν τα μεταφορικά p.s Πιθανόν να έχουν κάποια σχετική ασφάλεια έτσι ώστε να τους καλύπτει για ενδεχόμενες ΄τετοιες καταστάσεις. Τελικά μόνο έγω την πλήρωσα με την στεναχώρια μου!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...και το μεγαλυτερο σφουγγαρισμα της ζωης σου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελος καλο ολα καλα λοιπον..
Παράθεση:
Στα συγκεκριμενα ενυδρεια το πλαστικό τελαρο στις γωνιες υποκαθιστά τις κόντρες. Στη μέση οντως τη δουλεια την κανει η γεφυρα (γιατι αλλιως καμπυλωνει πολυ..) Οι κοντρες θεωρουνται μονοδρομος στα diy ενυδρεια καθοτι ειναι ενας ευκολος και αξιοπιστος τροπος ενισχυσης. Αν παμε σε βιομηχανική κατασκευή, (με ακριβειες και ανοχες κατω απο 1/10 του χιλιοστου) τότε είναι εφικτό να γινουν πολλές αλλες "πατέντες" χωρις κανενα πρόβλημα (οπως τσερκια, φορετά καπάκια κλπ.) Σε "σπιτικές" κατασκευές αυτά δεν ειναι συνηθως εφικτά (εκτος αν καποιος διαθετει καλούπια, πρεσσες, μηχανες cnc και αλλα τετοια....) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου | roti | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-02-07 16:26 |
Παρατήρηση ενυδρείου | spetzouras | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-12-06 12:51 |
βάση ενυδρείου | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-02-06 13:01 |