|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη η t5 στα 4,6,8watt δουλευει και με απλο μπαλαστ βεβαια θα εχει μειωμενη διαρκεια ζωης αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικο νομιζω!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχως το ενυδρειο σου/μας (εχω ίδιο) ειναι πολυ μικρο και κυριως πολυ κοντο για τοσα φυτα. Εγω ειχα ξεπερασει τα 15 ειδη αλλα συντομα, μολις πηραν μπροστά, το ενα αρχισε να σκιαζει το αλλο καθως εφτανε στην επιφανεια και αρχιζε να απλωνει σε αυτή, και τα κατω φυλλα αρχιζαν να χαλανε απο ελλειψη φωτός. Σημειώνω ότι εχω 120 βατ/120λιτρα και co2 με μπουκάλα. Πιθανον βεβαια να μην εκανα εγω σωστη συντηρηση λόγω αγνοιας? Μακαρι να τα καταφερεις εσυ πολυ καλύτερα |
|
||||
|
||||
![]()
ενα update! Προστεσα 5αμανο γαριδες και μετεφερα τα 2 sae μου απο το μεγαλο να δωσουν λιγη βοηθεια για καμια παραπανισια αλγη!Ψαχνω και καμια cherry shrimp.
Στη πρωτη φωτο ειναι το αγαπημενο μου φυτο,το proserpinaca palustris "cuba"..Ομολογω οτι το glosso ειναι πανευκολο σε συντηρηση σε σχεση με αυτο,αλλα και το αποτελεσμα αναλογο του κοπου!Διπλα αγωνιζεται το stellata να σταθει στις ριζες του!!! Στη δευτερη καποιες γαριδες μου μεσα στην alteranthera!
|
|||
|
|||
![]()
Καλα, δε μου λες σε παρακαλω που τα βρισκεις αυτα τα φυτα ; Ειναι πανεμορφο !! Εχω πρασινισει απο την ζηλια, κοιτα:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τη proserpinaca λες?!Ειχε κανει μια ωραια εισαγωγη ο Αντρεας απο τη ζωοφιλια Αγ.Στεφανου,οποτε δεν εχασα την ευκαιρια να το παραγγειλω!Μολις μεγαλωσουν και τα πισω ματσακια και φτιαξω μια συσταδα απο 6μπουκετα θα αρχισω να μοιραζω.Προυποθεση βεβαια δυνατο φως και co2,αλλιως δεν το βλεπω να τη βγαζει ευκολα!
|
|||
|
|||
![]()
Ναι γι αυτην λεω. Ειναι πολυ ομορφο φυτο αλλα και φοβερα απαιτητικο ε; Εχω 0,9 watt/lit και προκειται να βαλω φιαλη CO2 συντομα και μετα θα παω για κανενα πιο δυσκολο. Μου αρεσει πολυ η aromatica και μια nesea στο χρωμα του κονιακ!
Παντως το ενυδρειο σου θα εχει πολλες αντιθεσεις και πολυ χρωμα. Δυσκολο, αλλα αν το καταφερεις,δεν θα παιζεται..keep walking. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν βαλεις φιαλη αν θελεις πες μου να σου δωσω.με τοσο φωτισμο καλα θα παει!
------------------------- Ξεχασα να σου πω,αυτη την εψαχνα πολυ καιρο αλλα....μονο ebay απο τυπους που στελνουν μονο αμερικη ![]() ![]() ![]()
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 21-02-08 στις 13:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-12-07 22:29 |
δευτερο φυτεμενο | blondi | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 29-11-07 22:11 |
400 φυτεμενο! | jimfytakis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 30-09-07 21:28 |
φυτεμενο ενυδρειο; | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-06 20:02 |
Νεο φυτεμενο | dimitris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 29-01-04 23:42 |