|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το έφτιαξα για 3η φορά το μίγμα!! Σιλικονιασα ξανα τις ενώσεις μήμως υπήρχε διαρροή!!! Μαγια σε σκόνη δεν εννοούμε ρε παιδιά?
|
|||
|
|||
![]()
ναι!εγω βαζω κατι πορτοκαλι σακουλακια απο το super market....
οταν ανοιγεις το μπουκαλι, βγαζει καποια μυρωδια η καμια σχεση?μηπως δεν ξεκιναει καν? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, αυτη εχω παρει! Βγαζει κάποια μυρωδια!! Λοιπον πηγα τωρα να το βαλω κ ξεσυνδεθηκαν 2 σωληνακια τα οποια ειχα ξανασιλικονιασει το πρωι!! Προφανως υπηρχε διαρροή!! Μολις μπορεσω θα το σιλικονιασω πάλι-πρέπει να στεγνώσει πρώτα!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν το σιλικόνιασα εχτές στην ενωση που ειχε χαλάσει και σήμερα πριν καμια ωρα το εβαλα παλι σε λειτουργία!!! Ακομα τίποτα.....αν δε δω φυσαλίδες ούτε αυτή τη φορά δε θα το αντέξω!!! Νευράκια τσανταλάκια!!!
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω οτι κανει 2-3 ωρες για να ξεκινησει ,χωρις να ειμαι και σιγουρος.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ελβίρα την φωνη την ακους ? Ακου... Μπουυυκαααααλααααα .... Την Δευτέρα μαζι με τα zebra snails..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην μασας, ζηλευει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο υπομνημα ελεγε 6-12 ώρες αλλα σε άλλους ξεκινάει κ στην 1 ώρα απ οτι μου ειπανε!!!! Η μπουκάλα είναι too much για τα λίτρα μου βρε Ηλία!!! Ευχηθείτε όλοι μαζί...
------------------------- Ζηλεύει γιατι εγώ θα τη βγάλω καθαρή με λίγα ευρώπουλα ενώ εκείνος θα το πληρώσει...πολύ ακριβά!!!! χαχαχα!! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 03-02-08 στις 15:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η μονη διαφορα μας ειναι οτι εσύ θα πληρώσεις λιγα ευρωπουλα + την αξια της μπουκαλας !!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΥΠΑΡΧΕΙ DIY CO2 | petros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 23-11-07 15:10 |
Υπάρχει κίνδυνος για άλγες όταν έχουμε φως και λιπάσματα χωρίς co2? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-06-06 20:30 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
Υπάρχει ηλεκτρονικός Tester? | MIKE | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-11-03 23:52 |