|
|
||||
|
||||
![]()
Σε μαγαζιά με ηλεκτρολογικό υλικό και ηλεκτρονικά.
Για το στρώσιμο ψηφίζω κι εγώ ότι σου είπε ο stav: "Διαβασε το αρθρο στρωσιμο με αμμωνια και στην θεση της αμμωνιας ριχνε λιγη τριμμενη τροφη". Ξεκίνα έτσι χωρίς φυτά και ψάρι για να στρώσει το φίλτρο. Μόλις είσαι έτοιμος, αφαιρείς το 1/3 του νερου από το ενυδρείο σε μια λεκάνη, βάζεις για λίγο εκει μέσα το στρωμενο φίλτρο, αδειάζεις το υπόλοιπο ενυδρείο από χαλίκι & νερό και το καθαρίζεις (είναι πολύ ευκολο για τοσα λίγα λίτρα ![]() Καλή επιτυχία!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά τελικά τι κάνω? Μη συγχίζετε το νεο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπητέ JimiDS,
αυτό που λέει o GhostShip είναι απόλυτα σωστό! Εγώ έδωσα μια εναλλακτική γιατί πιο πρίν είχα διαβάσει που έλεγες: ''Το έχω διαβάσει αλλά ο βυθός θα γίνει σκ**α...'' Η πρότασή μου είχε να κάνει καθαρά με το θέμα τροφών στον βυθο. Ελπίζω να βοήθησα και όχι να σας μπέρδεψα τώρα... |
|
|||
|
|||
![]()
Ok ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παιδιά!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ: melli δεν έκρινα την εναλλακτική γνώμη που έδωσες, απλά είπα κι εγώ τη δική μου... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο 80αλιτρο με Guppies και απορίες!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 16 | 30-09-07 14:34 |
Νέο ενυδρείο και απορίες... | kostasthess_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 26-09-07 15:43 |
Απορίες για νέο Φίλτρο | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-06-07 08:35 |
Νέο ενυδρείο - απορίες | a-sakis | Malawi | 40 | 14-03-07 18:25 |