|
|
|||
|
|||
![]()
Το κουταβι να εχεις υποψη σου φιλε μου οτι δεν θα εχει καμμια σχεση με το τελικο του σχημα.Οποτε απο ενα κουταβι δυσκολα θα καταλαβεις οτι ειναι Γουεστι ,ασε που μοιαζουν πολλα τεριε μεταξυ τους.Στις παρακαταω φωτο βλεπεις καποια κουταβια και τα ενηλικα τα οποια ειναι βεβαια κουρεμενα.
http://picasaweb.google.gr/lh/search...a=N&tab=wq#0+1 |
|
||||
|
||||
![]()
και να ξερεις οτι ενα κουταβι χωρις χαρτια επισημως θεωρειται ημιαιμο και οτι απλα θα φερνει στην φυλη που υποτιθεται οτι ανηκει
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια πηγα κ το ειδα.Ειναι σχεδον 5 μηνων.Ειναι απο pet-shop και συγκεκριμενα απο το pet boom (Αιγαλεω),εχει διαβατηριο που πιστοποιει την εισαγωγη κ τη ρατσα του κ chip.Εχει βεβαιωση απο το καταστημα οτι ειναι καθαροαιμο(σε αντιθετη περιπτωση θα γινοταν επιστροφη). Εχει κανει τα 2 πρωτα εμβολια κ δινεται απο τους ιδιοκτητες λογω ελλειψης χρονου απο τη μια κ λογω διαβασματων των παιδιων απο την αλλη. Οι ιδιοκτητες φανηκαν τιμιοι κ ειλικρινεις κ κατα πασα πιθανοτητα αφου επισκεφτουμε κ εναν κτηνιατρο,λεω να το παρω. Φανηκε υγειες κ πολυ δραστηριο.Ειχε ορθια αυτια κ ηταν αρκετα γεματουλι.
Αν εχετε να με συμβουλευσετε κατι, ή να μου πειτε κατι που δεν εχω σκεφτει να ρωτησω/ξεκαθαρισω....ειμαι ολος αυτια!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μακαρι να ειμαι εγω ο καχυποπτος και να μην ειναι ετσι,αλλα εχουν δει πολλα τα ματια μου.Πες μου λιγο ,pedigree δεν εχει ε?
Μονο το ``διαβατηριο`` και εμβολια ε?Ειναι απο το pet shop?δλδ εχει και κτηνιατρείο το pet shop?(να ξερεις παντως οτι τετοια χαρτια δεν πιστοποιούν τιποτα) Θα μπορουσες αν ειναι κοντα σου καποιος κτηνιατρος γνωστος σου ή ακομα καλυτερα η εκτροφεας πιο πανω να σε βοηθησει.Απο εκει και περα καλως να το δεχθεις και ευχομαι να μην ξαναλλαξει σπιτι!! |
|
||||
|
||||
![]()
Aν ειναι απο εξωτερικο για να πουμε πως εχει χαρτια πρεπει να εχει πεντιγκρι απο την FCI. Πεντιγκρι απο συλλογους δεν γινονται δεκτα για εγγραφη απο τον ΚΟΕ. Μπορεις να παρεις ενα αντιγραφο απο τα χαρτια και να ρωτησεις στον ΚΟΕ. Το οτι δεν υπαρχουν τα σωστα χαρτια δεν σημαινει υποχρεωτικα πως ο σκυλος ειναι μαιμου, ετσι; Απλως αναφερω το τυπικο αν σε ενδιαφερει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το πάρεις.Άν είναι αυτό με τις μαύρες γωνίες που σχιματίζουν τρίγωνο στα αυτιά μην το πάρεις.Πριν από κανά τρίμηνο το ίδιο το είχε 650ευρώ.Είναι πολύ καιρό εκεί κλαι κάτι μάλλον θα έχει.Εκτός και άν θες να κάνεις και κανένα ψυχικό.
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον κατι δεν καταλαβες καλα.
απο ιδιωτη το πηρα, ο οποιος το ειχε παρει απο το pet boom. επι την ευκαιρια να πω οτι το εχω εδω και 20 μερες. ειναι ζωηρο, παιχνιδιαρικο, πανεξυπνο και μαθαινει γρηγορα. φαινεται υγιεστατο(δεν εχω παρατηρησει κατι ουτε εγω ουτε και η κτηνιατρος που το πηγαμε) και γενικα αν εξαιρεσω μερικες στιγμες απελπισιας τις πρωτες μερες μεχρι να μπει στο κλιμα, δεν εχω μετανιωσει που το πηρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|