|
|
|||
|
|||
![]()
Και πως θα το βαλεις στην βαση?
|
|
||||
|
||||
![]()
ουπς?
|
|||
|
|||
![]()
θα αδειασω το 50%. εχω περασει τρεις ιμαντες απο κατω και ας ελπισουμε οτι 4 ατομα και 2 σωληνες βαρεων βαρων θα με βοηθησουν να το βαλω στην βαση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ φοβαμαι οτι θα πρεπει να το αδειασει ολο, γιατι αλλιως θα σου μείνει ο πατος στο χερι...
![]() Και μετά θα σφουγγαρίζεις για καμια εβδομάδα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια πλημμυρα δεν σου φτανει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην ακουω πλημηρες...
νεοκλη, τελικα θα βαλουμε 3 κοντρες πανω για να μην καμπηλοσει...
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ , ΔΕΝ θα το επιχειρούσα !!
Αδειασέ το ΟΛΟ !! Βιάστηκες να το στήσεις στο πάτωμα .. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει απο κατω 4 cm κοντρα πλακε θαλασσεις. λεσ να σπασει παλι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
500λιτρο μετα απο 2 μηνες | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 85 | 16-01-09 14:34 |
Μετα απο πολυ καιρο ειναι ετοιμο(κοινωνικο) | Giannis-Patra | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 26-01-08 12:41 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |