|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Να και το ενυδρειακι μου 80 λιτρων.
Πληροφορίες
Διαστάσεις:67Χ35Χ40 Όγκος:80 λιτρα Κατηγορία:φυτεμενο Φυτά:Anubias barteri,ceratophylum demersum,Valisneria nana,Hydrocotyle leucocephala,Hygrophylla difformiw,Hygrophylla corymbosa,Hygrophila polysperma sunset,Bacopa caroliniana,Microsorum pteropus,Crinum calamistratum,Echinodorus rosi,Alternanthera reineckii lilacaea,Versicularia dubyana. Ψάρια / ¶λλα είδη:2 Macropodus opercularis,2Trichogaster leeri,5 Corydoras aeneus, 1 Pleco αγνωστου ειδους Διακοσμητικά υλικά: 2 mopani (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2 Sylvania gro lux 18watt,1 Phillips aquarelle 18watt, 1 Osram fluora 15watt Διάρκεια φωτισμού: 12.00-24.00 1 grolux, 14.00-22.00 ολες οι λαμπες Φιλτράρισμα:1 Eheim 2213 εξωτερικο και 1 Eheim εσωτερικο Θερμοστάτης: 1 Jager 150 watt Λίπανση:οχι ακομα Παροχή CO2DIY Παράμετροι: pH:6.8 Γενική σκληρότητα (GH):8 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):>0 Αλλαγές νερού:25% καθε 4-5 μερες Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία |
|
|||
|
|||
Απίθανο!!! Μπράβο
|
|
||||
|
||||
Ωραίος!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Πάρα πολύ όμορφο μπράβο συγχαρητήρια.
|
|
||||
|
||||
πολυ καλο ομορφα και δυνατα φυτα βλεπω
|
||||
|
||||
Mπράβο σου! Πολυ καλή δουλειά!
|
|
|||
|
|||
Μπραβο!Ειναι ωραιο πυκνοφυτεμενο.Αν θελεις, ο φωτισμος σου το επιτρεπει να εβαζες λιγο γκαζονακι.Θα εκανε καλη αντιθεση με το ξυλο αριστερα.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Μου δωσατε λιγη χαρα μιας και ειμαι να σκασω αφου χτες εκανα ευθανασια στα αγαπημενα μου Paradise.Επασχαν δυστυχως απο φυματιωση και δεν μπορουσα να τα βοηθησω.
Το ενυδρειο τρεχει μολις 1 μηνα και δεν εχω φυτεψει ακομα φυτα μπροστινης ζωνης.Σιγα σιγα θα μπει και γρασιδακι και τοτε θα δειξει ακομα καλυτερα. |
|
||||
|
||||
φυματιωση????
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
παντως το αποτελεσμα ειναι τελειο!!!! τα φυτα σου ειναι υπεροχα!!!
|
||||
|
||||
Μπράβο .
Και μην ξεχάσεις να δηλώσεις συμμετοχή στον διαγωνισμό aquascaping.Κρίμα θα ήταν ένα τετοιο ενυδρείο να μεινει εκτός. |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο! Τί άλλο να πείς πιστεύω οτι αυτό τα λέι όλα!!!!
|
|
||||
|
||||
+φωνω!!!!
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο!!
|
|
|||
|
|||
Βρε παιδια,ευχαριστω για τα καλα σας λογια...αλλα που το θυμηθηκατε τωρα; Αυτη η παρουσιαση ειχε γινει τον Οκτωβρη ! Απο τοτε πολλα αλλαξαν και το ενυδρειο το ξαναπαρουσιασα προσφατα εδω :
Κώδικας:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21315 |
|
||||
|
||||
Τα λίτρα δεν παίζουν τον προτεύοντα ρόλο... Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρές συσκευασίες!
|
||||
|
||||
Raven μπράβο, πολύ μου άρεσε.
Και σήμερα το πρωί είδα κάτι 120lt στο carefour 119euro. Είδα και το δικό σου και μου μπήκε το μικρόβιο πάλι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Να και το δικό μου... | george140 | Δίσκοι | 4 | 26-06-06 13:22 |
να και το ενυδρειο μου... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 27 | 05-03-05 02:21 |
να και το ενυδρειακι μου... | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-07-04 17:21 |