|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Εντελως μα εντελως φιλικα ![]() Andros.
|
||||
|
||||
![]()
Μα ούτε και γώ διαφωνώ με κάτι απο αυτά που είπες.Τα μόνα μειονεκτήματα με το 15άρι είναι πως το κόστος και το βάρος θα σου βγούν περισσότερα (κάτι που οι περισσότεροι προσπαθούμε να τα αποφύγουμε).Αλλά άν δε σε ενδιαφέρουν αυτά και νιώθεις ψυχολογική ασφάλεια ξέροντας πως το ενυδρείο είναι βράχος και με το να το κάνεις με μικρότερο πάχος τζαμιού απο αυτό που θέλεις και να το έχεις μονίμως άγχος, τότε κάνεις αυτό που εσύ νομίζεις ασφαλέστερο!Η ψυχική ηρεμία πάνω απ'όλα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
[
Παράθεση:
![]() Επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει με διάφορες κατασκευές στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και σιλικόνη ,πιστεύω ότι έχω την εμπειρία να κρίνω την ορθότητα μιας κόλλησης. Η γνώμη μου είναι, έστω και ένα ενυδρείο να δουλεύει με αυτά τα δεδομένα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα χωρίς πρόβλημα, είναι δείγμα αντοχής. Η ερώτησή μου έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την αντοχή του γυαλιού. Μου αρκεί μια απάντηση- επιβεβαίωση για το 3μετρο του συλλόγου. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά από τιμές για τζάμια ξέρουμε τίποτα ?Ψάχνω καιρό και οι τιμές που άκουσα είναι τραγικές . Κάτι για Αθήνα ,αν και καλό είναι να δούμε γενικά τι ''παίζει'' ,για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης .Δεν είναι και εντελώς άσχετο με το ποστ ε?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
και εγω οταν ειχα ψαξει τιμες σε τζαμαδες για 10αρι τζαμι αρονταριστο, χωρις τρυπες και αλλα εξωτικα κολπα, για ενυδρειο 250 λιτρα μου διναν τιμες κοντα στο 180-200αρι, ΣΚΕΤΟ ΤΖΑΜΙ, ΧΥΜΑ
αν οι διαστασεις του ενυδρειου που θες ταιριαζουν με καποιο του εμποριου τοτε ειναι καλυτερα να το σκεφτεις πολυ σοβαρα για αγορα ετοιμου (το οποιο θα εχει πανω λαμπες, καπακι, φιλτρο, υλικα φιλτρου, αντλια, θερμοστατη, καλη και εγγυημενη ποιοτητα κατασκευης και πριν απο λιγο καιρο επαιζε σε καταστημα της περιοχης σου και μια δωροεπιταγη με το 50% της αξιας του σε ενυδριακα προιοντα) |
|
||||
|
||||
![]()
Στην Αθηνα οι τζαμαδες δεν παιζονται, τον εχουνε ψηλα τον αμανε. Οποιος εχει φιλο, γνωστο διακοσμητη ας κανει παιχνιδι μαζι του. Παιρνουνε σχεδον τα παντα σε κατω του χαμηλου τιμες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή ενυδρείου | python | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 04-06-07 20:30 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
κατασκευή ενυδρείου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 10-09-06 12:06 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |