|
|
||||
|
||||
![]()
Τα λίτρα σου ειναι καλά,το μέγεθος δεν βολεύει τόσο.
30-40cm πρέπει να αφήσεις για να φτιάξουν την αποικία,δεν σου μένουν πολλά μετα απο αυτό. Αστα καλύτερα στο 70 λιτρο που έχες. Πάντως το 120 λιτρο που έχεις βολεύει πιό πολλη για φυτεμένο με τόσο υψος.... |
|
||||
|
||||
![]()
OK Ευχαριστώ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Xθες το εστησα.....Τι λετε? Τα μετεφερα τελικα στο ριο 125...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το background δεν ταιριαζει σαν βιοτοπος, οι πετρες ειναι ανομοιες, και θα ηταν προτιμοτερο να ηταν ομοιες.
Παρ'ολα αυτα ωραιο φαινεται, συγχαιρω την κατασταση που εχεις κανει με τα κογχυλια, μολις αυξησει ο πλυθησμος και αρχισουν να κατοικουνται πολλα απο αυτα και να θαβονται θα δειξει πολυ ωραιο αυτο το σημειο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Φτιαξε ενα μεγαλύτερο βουνο και αν μπορεις και με καθετες πετρες,τα julido ζούν μεσα στης πέτρες.
Δωσε και άλλο χωρο στην πέτρα και μικρυνε λίγο την περιοχη των moulti. Επίσης χωρισε καθαρά της περιοχές(μην μπαίνουν κοχύλια στην περιοχη των julido) και αν μπορεις βαλε κανα φυσικο σύνορο(καμια βαλισνέρεια). Πολλή καλο θα γινει μπραβο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Γεννα Neolamprologus multifasciatus | georgetax | Tanganyika | 18 | 04-11-07 21:21 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |