|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μπραβο νονι εχεις πολυ καλους γονεις
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δείτε πόσο μεγάλωσαν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα πρέπει να ξεκινήσω να ταίζω και αρτέμια απο την 17η ημέρα?
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινα με την αρτεμια........Θελει πολυ ταισμα και πολλες φορες......Αν θες αγορασε ενα liquid doser που θα το γεμιζεις με αρτεμια και νερο και αυτο να ταιζει σε τακτα χρονικα διαστηματα......Εγω τα δικα μου τα ταιζω 8-10 φορες τη μερα και τα αποτελεσματα απο προηγουμενες γεννες ειναι πολυ καλυτερα..... Αυριο θα προσπαθησω να ανεβασω και μια φωτο απο την μετατροπη που εκανε σε ταιστρα για να ταιζω αρτεμια οταν λειπω ωστε να την χρησιμοποιησεις και εσυ αν δεν βρεις liquid doser. Φυσικα συνεχεις αλλαγες νερου και προσθηκη ιχνοστοιχειων και μετ. αλατων......
ΥΓ εχε το νου σου γιατι οσο περναει ο καιρος μπορει καποιος απο τους γονεις να δυσανασχετησει απο το συνεχες τσιμπολογημα των μικρων και να αρχισει να τους επιτιθεται......Σκεψου ενα τροπο να χωρισεις τον κακο γονεα αν σου συμβει ωστε να μην ψαχνεσαι και δεν ξερεις τι να κανεις τοτε......Μια καλη λυση ειναι το χοντρο σφουγγαρι σε φυλλα το οποιο το κοβεις λιγο μεγαλυτερο απο τη διασταση του ενυδρειου και το σφηνωνεις ωστε να κοψεις το ενυδρειο στα δυο......Απο τη μια ο επιθετικος γονεας και απο την αλλη ο καλος με τα μικρα......Παντως οτι και να γινει σε 15 -20 μερες απο τωρα θα πρεπει να χωρισεις τα μικρα απο τους γονεις ουτως η αλλως .......Ετοιμασου.....
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Pritanis;235057]Ξεκινα με την αρτεμια........Θελει πολυ ταισμα και πολλες φορες......
Εννοείς να ξεκινήσω απο τώρα να ταίζω αρτέμια? ή να περιμένω να γίνουν 17 ημερών περίπου.... Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου ..θα κάνω ακριβώς ότι μου είπες. Απλά πιο πάνω δεν κατάλαβα καλά...
|
||||
|
||||
![]()
περιπου στις 10 μερες που θα κολυμπουν τα μικρα, θα μπορουν να φανε κιολας..... απο τις ημερομηνιες που εχεις τα ποστ πρεπει να εισαι σε αυτες τις μερες.....Αλλωστε θα το καταταλαβεις οταν τα δεις να ορμανε στην αρτεμια και μετα να εχουν ροζ φουσκωμενες κοιλιτσες....... Μεχρι να μαθουν τη τροφη καλο ειναι να τη ριχνεις με ενα σταγονομετρο ακριβως πανω τους.....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τρύπησα το στομάχι μου απο τους καφέδες...για να μην με πάρει ο ύπνος και να δω αυτού του φωτο-ποστ την εξέλιξη Δώσε μας τα φώτα σου..μας εχει φάει η σκλαβιά Πανος |
|
||||
|
||||
![]()
Δίκιο έχεις σήμερα είναι 9 ημερών. Θα βάλω αρτέμια για καλλιέργεια σήμερα.
Κάτι άλλο που δεν είμαι σίγουρη..πόσες φορές πρέπει να ταίζω το ζευγάρι. Μέχρι τώρα 2 φορές αλλά καλές. Μήπως χρειάζονται περισσότερες φορές μια και τρέφονται τα μικρά απο αυτούς?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή DIY ενυδρείου για αρχάριο? | fillou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 17-10-06 13:59 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |
SITE για κατασκευή ενυδρείου | notios_n | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-02-04 23:51 |
κατασκευή για καπάκι ενυδρείου | Peter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-12-03 10:59 |