|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια παρομοια σκουπα ειχα αγορασει και εγω παλιοτερα.
Ήθελε τοσο αποτομες κινησεις για να ξεκινησει που ανακατευε τα παντα και τρομαζα και τα ψαρια. Ετσι παντα την ξεκιναγα με αναροφηση... |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω πηρα μια τετοια αλλα στο τελος μονο με ρουφηγμα επαιρνε μπρος.....ασε που εχει ενα πλαστικο με πολυ μικρες τρυπες στην ενωση σωληνα σκουπας που βουλωνε συνεχεια.......Εγω πλεον χρησιμοποιω μονο αεροσκουπες .....Πιο φθηνες πολυ πιο ευχρηστες και δεν χρειαζεται να πετας νερο καθε φορα που σκουπιζεις........
|
||||
|
||||
![]()
Ώπα ώπα Pritani δώσε καμιά φοτο στο λαό
![]() Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Επίσης να πούμε στο φίλο ότι , ο σωλήνας που καταλήγει στον κουβά (σωλήνας εξόδου) πρέπει να 'ναι χαμηλότερα από το σωλήνα που ναι στο ενυδρείο για να αναπτυχθεί υδροστατική πίεση..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ παιδιά αγόρασα ένα σκουπάκι με μπαταρία το οποίο με διάφορα εξαρτήματα καθαρίζει και τα τζάμια,, αδειάζει και το νερό… (και βάζει και το νερό) αν είναι στο ίδιο επίπεδο ο κουβάς και βρήκα την υγειά μου.. με 24 ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
κατι τετοιο ειχα παρει και εγω,ισως να εχουμε και το ιδιο,αλλα δεν με βολευει καθολου,τωρα εχω παρει ενα της serra με σωληνα που βγαζει το νερο με 3 ευρω...
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί άμμου.... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 23-09-06 09:21 |