|
|
|||
|
|||
![]()
με την πρωτη ευκαιρια θα το επιχειρησω. σιγουρα θα ειναι πιο φυσικο, πιο ομορφο, κ πιο υγειινο για τα ψαρακια μου...... οσο για την θυληκια...αφου δεν γεννησε ακομα σημαινει οτι δεν στρεσαριστηκε απο την αλλαγη περιβαλλοντος κ συντομα (δεν ξερω ακριβως ποτε) θα εχεις γεννητουρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------------------------- και μια διευκρινιση.... τα guppy που πουλαει το μαγαζι στα Γιαννιτσα δεν ειναι εμποριου.... ειναι δικες του γεννες σε δικα του ενυδρεια εδω και χρονια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antonis t83 : 30-01-08 στις 12:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε βρε παιδια που ειναι οι εμπειροι να μας πουν;
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα σας απογοητεύσω αλλά δε φαίνονται να είναι endlers. Όπς είπε κι ο Αντώνης πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα από επιλεκτικές γέννες και παιχνίδια με τα χρώματα που έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Ψάξτε και τ γονιπόδιο που είπε ο Χαλβάς μπας και αλλά δε νομίζω...Υπόψη ότι τα endlers ζευγαρώνουν με γκάπυ αν βρεθούν μαζί οπότε μπορεί να είναι κάποια τέτοια επιμιξία
http://www.aquariumhobbyist.com/endlerslivebearer/ |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς για όλους μας, δεν είναι Endler's.
Είχα και εγώ τέτοια τα οποία ήταν απόγονοι από κανονικά Guppies Βγαίνουν πανεύκολα από μη προσεκτικές να το πω, μη επιλεκτικές αναπαραγωγές να το πω, και αυτο είναι το αποτέλεσμα του να μην κάνεις προσεκτικό ζευγάρωμα, να βγαίνει τουρλουμπούκι στο τέλος. Κρατώ μία επιφύλαξη μόνο για το ψαράκι του Noe, μία καθαρή φωτογραφία με τα πτερύγια ανοιχτά θα βοηθούσε πάρα πολύ. Ας κάνουμε το σταυρό μας όλοι, θα ενδιέφερε αρκετούς "πειραγμένους" τέτοια ψαράκια στην Ελλάδα. |
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα και εξω ξεσηκωθηκα.Δεν πειραζει,ετσι και αλλιως για γκαπυ μου τα εδωσε και οχι για Endler's.Ειναι ομορφα ομως και εχουν ωραια χρωματα και φανταχτερα σαν νεον αλλα με διαφορα χρωματα.
------------------------- noe ετσι και ειναι τα δικα σου,ετοιμασου να μας προμηθευσεις.
Tanganyika Shelldwellers. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θεοδωρος : 30-01-08 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
θα μπορουσε καποιος να μας πει τι ακριβως ειναι και τα δικα μας τα ψαρακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Guppy-guppy-guppy & guppy
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
halvas ολο να με στεναχωρεις θεσ πανω πα αρχησα να χαιρωμαι. σημερα το βρηκα κατα τυχη σε ενα καταστημα .
|
|
||||
|
||||
![]()
στον αμαζονιο μεσα στην φυτιερα ειδα μερικα τετοια κομματια αλλα και αυτα απλα γκαπακια πρεπει να ηταν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Endlers εχει σιγουρα το Pet Shop Ιλιου ..το γραφει και το ταμπελακι στην γυαλα που τα εχουν και ειναι διαφορετικα απο τα Guppy , εχουν την διπλη ουρα που λετε και διαφερουν στο πραμα τους οπως επισης λετε..
![]() ![]() Για αυτους που θελουν και μπορουν να ριξουν μια ματια Pet City (ονομα του Pet shop) ειναι αλυσιδα αρα ολο και καπου αλλου θα το βρειτε.. στο Ιλιον τηλ. για να ρωτησετε (210-2639885) και διευθηνση (Ιλιου 38 (πλατεια Ιλιου) |
|
||||
|
||||
![]()
Μια διόρθωση!!
Guppy - rasbora (αρλεκίνος) - guppy - guppy ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε ουστ, η 2η φωτογραφία έχει κεντρικό θέμα guppy και 2 ακόμα εκτός κέντρου.
Η πρώτη φωτογραφία έχει και rasbora |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειδος αλγης | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-10-07 13:40 |