|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω φωτογραφία και δεν υπάρχει πια. Τελοσπάντων αν ξαναβγεί θα βάλω, αλλά ελπίζω να μη χρειαστεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά sos ξαναεμφανιστηκαν οι μικρές φουσκάλες στα γκαπάκια μου και νομίζω και σε ένα ξιφοφόρο. Τι πρέπει να κάνω? μοιάζουν με κόκους ζάχαρης όπωσ μου είπατε. Προσπαθώ να βγάλω φότο, αλλά δε φαίνεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Ick...κάνε μια αναζήτηση
|
|
||||
|
||||
![]()
μάλιστα έκανα μια αναζήτηση, αλλά αυτά που λέγονται είναι πάρα πολλά και δυσκολέυομαι να βγάλω άκρη. Κατάλαβα ότι πρέπει να βάλω φάρμακο και να ανεβάσω τη θερμοκρασία στου ς 30 βαθμούς.
Ερωτήσεις 1. Ποιο φάρμακο μου συστήνετε 2. Το αλάτι τι ρόλο παίζει. Μιλάμε για αλάτι ενυδρείου? |
|
||||
|
||||
![]()
Eνυδρειακό αλάτι (όχι αυτό για θαλασσινό ενυδρείο) ή χοντρό τυροκομικό χωρίς πρόσθετα ροής....3γρ ανά λίτρο νερού...θερμοκρασία 30 βαθμοί για 10 μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ ενυδρειακό αλάτι χρειάζεται απαραίτητα και σε συνδιασμό με πιο φάρμακο. Τη θερμοκρασία την ανέβασα από τώρα καλά έκανα. Συνήθως την έχω στους 26 και προσπαθώ να την ανεβάσω. Προς το παρόν δεν έχει ανέβει βέβαια,
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε χρειάζεται φάρμακο.
Πέρασε από τον σύλλογο αύριο αν θέλεις να πάρεις αλάτι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|