|
|
||||
|
||||
![]()
μικρες φουσκάλες σαν φουσκάλες οξυγόνου. Είχαν βγεί πάνω σε ένα γκάπι. Τώρα έχουν εξαφανιστεί, αλλά θέλω να ξέρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψάρι ήταν νέα εισαγωγή στο ενυδρείο? Ή μήπως έκανες πολύ μεγάλη αλλαγή νερού?
|
||||
|
||||
![]()
νεα εισαγωγή σίγουρα όχι γιατί ήταν από γέννα. Αλλάζω κάθε 15-20 μέρες το 50% περίπου, αλλά αυτές οι φουσκάλες είχαν μείνει πάνω στο σώμα του για μεγάλο χρονικό διάστημα, περίπου 15 ημέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να είναι! Αν είχες φωτό θα βοηθούσε!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω φωτογραφία και δεν υπάρχει πια. Τελοσπάντων αν ξαναβγεί θα βάλω, αλλά ελπίζω να μη χρειαστεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά sos ξαναεμφανιστηκαν οι μικρές φουσκάλες στα γκαπάκια μου και νομίζω και σε ένα ξιφοφόρο. Τι πρέπει να κάνω? μοιάζουν με κόκους ζάχαρης όπωσ μου είπατε. Προσπαθώ να βγάλω φότο, αλλά δε φαίνεται
|
|
||||
|
||||
![]()
Ick...κάνε μια αναζήτηση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|