|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί και να δουλέψει δεν λέω όχι! Αλλά σίγουρα δεν θα έχει την απόδοση που θα ήθελες ίσως!
Προσοχή και τα εύκολα φυτά θα δείξουν αν τους αρέσει το φως ή αν για να αναπτυχθούν περισσότερο θέλουν και Co2. Το παν είναι να βρεθεί η ισσοροποία σε όλα δηλαδή φως-CO2-λίπανση Για δώσε και καμιά φωτό! ![]() Edit: Α! Και άλαλξε και το προφίλ σου! Πλέον διαθέτεις από όσο καταλαβαίνω ενυδρείο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διαθέτω ενυδρείο και το παλεύω εδώ και κανένα 5μηνο να βρω τις λύσεις. Θα δοκιμάσω τους συνδιασμούς.
Από θέμα λίπανσης και co2 τι πρέπει να κάνω γιατί δεν έχω ιδέα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικά για λίπανση είναι νωρίς!
Για Co2 δες εδώ : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9723 Πες μας όμως τι φυτά έχεις!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τα ονόματα των φυτών δε τα ξέρω καθόλου και είναι λίγο δύσκολο να τα βρώ. Μπορώ όμως να δώσω μια αναλυτική περιγραφή και να βοηθήσετε.
1. Στο πίσω μέρος έχω ένα που μοιάζει με θαλασσινό φύκι στο σχήμα. Το χρώμα του είναι πράσινο και έχει πραγματικά γρήγορη ανάπτυξη. Αυτό με το φωτισμό που έιχα παλιά(1 Τ ![]() 2. Επίσης ένα φυτό που είχα από παλιά και μου έχει κρατήσει με μια Τ8. Είναι πιο μικρό από το άλλο, έχει πιο αργή ανάπτυξη και έχει λεπτά κλοναράκια, πάνω στα οποία βρίσκονται μικρά μικρά φυλλαράκια που είναι κάτι μεταξύ τρυφιλιού και στρογγυλου φύλου. 3. Το τρίτο απλά επιβιώνει. Το είχα στο μπροστινό μέρος και δεν έπεφτε πολύ φως πάνω του. Είναι χαμηλό και έχει πλατιά φύλλα. Δεν είναι Ανούμπια, αλλά δε θυμάμαι και τι είναι. Μοιάζει λίγο με μια μικρή γιούκα. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOKOBAS : 30-01-08 στις 10:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι τα φυτά μου. Ανέβασα και τις φωτογραφίες και περιμένω βοήθεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα κόκκινα δεν μπορώ να τα καταλάβω!
Τις βαλισνέρειες δεν τις κλαδεύουμε έτσι! Θα το χαλάσεις το φυτό! Περίμενε να σου απαντήσουν για τα φυτά και βλέπουμε! Τα υπόλοιπα που αναγνώρισα δεν είναι απο τα απαιτητικά!
|
||||
|
||||
![]()
ta kokkina einai plastika giati itan polu adeio siga siga tha ginei antikatastasi
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρήσεις | Λιβέρης Σταύρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-12-07 11:02 |
Μετρήσεις ... | Lsourtzo | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 9 | 07-05-07 11:06 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-02-07 23:16 |
Μετρήσεις | npap | Malawi | 11 | 20-12-04 00:33 |