|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην φωνάζεις γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΤΕΕΕΕ !!!
Συνέχιζουμε.....χι,χι. Η βάση του γονοποδίου εκτείνεται περισσότερο στα Endler's. Επίσης στο γονοπόδιο υπάρχουν ακτίνες που το συγκρατούν. Η 3η ακτίνα σε αυτά είναι ίσια δεν έχει το ελαφρώς αγκιστρωτό σχήμα όπως τα κοινά. Τώρα σου άρεσε ? ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει.ευχαριστω.θα το κοιταξω αυριο και θα κλειδωσω τις πορτες καλα.Λεω να βαλω και ενα λουκετο στο ενυδρειο........halva.
|
||||
|
||||
![]()
Χλωμό αλλά μακάρι να τα έχεις και από την άλλη να έχεις και ένα θυληκό ίδιο
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
με βεβαιοτητα μπορω να σας πω οτι αυτα τα ψαρια υπαρχουν σε ενα μαγαζι στα Γιαννιτσα απο οπου τα προμηθευτικα κ εγω. ειναι αποτελεσμα απο συνεχομενες πολυποικιλες γενες κ υπαρχουν πολλα αρσενικα κ θυληκα για να διαλεξετε. δεν ξερω ποιες ειναι οι ριζες τους αλλα προφανως η αγρια φυση τους δεν τα εχει εγκαταληψει πληρως... εγω προσωπικα τα εχω ξανα συναντησει μολις μια φορα καταλαθος σε ενα μαγαζι πριν απο χρονια. κ βεβαια το παιδι που στα Γιαννιτσα που εχε το μαγαζι εχει βγαλει πραγματικα αριστουργηματα. πανεμορφα guppy για τους λατρεις του ειδους που βρισκονται σε 5(!) διαφορετικα ενυδρεια!! να σου ζησουν Θεοδωρε!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ΦΩΤΟ !!!!
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτό που βάλατε είναι όντως από endlers και τα ψάχνω 3 χρόνια τώρα. Στην Αμερική τα πουλάνε παντού αλλά εισαγωγή Ευρώπη δύσκολα γίνεται αυτό το ψάρι. Ζουν περισσότερο από τα γκάπυ και είναι πιο ανθεκτικά. Εαν υπάρχουν πραγματικά στα Γιαννιτσά είναι πολύ ενδιαφέρον. Καλό θα ήταν να βάλετε φωτογραφία από τα δικά σας ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω πολυ Αντωνη.Αν εχεις φωτογραφικη μηχανη,ανεβασε μια φωτο αν μπορεις.Παντως αν τελικα θελετε να αγορασετε απο αυτα τα ψαρια πειτε μου να σας φερω εγω (να βγαλω και κανενα φραγκο,,,,,,πλακα κανω).
Υ.Γ Ευχαριστω πολυ τον antonis t83 για τα ψαρακια που μου εδωσε.
|
|||
|
|||
![]()
νασαι καλα Θεοδωρε! παιδια με τις φωτο κανω οτι μπορω. ζητω κατανοηση. στην φωτο τερμα δεξια ειναι ενα απαυτα που σας ενδιαφερουν...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε μπουρμπουληθράκο δεν διαβάσες τι λέει ο Αντώνης ή τα υπόλοιπα posts ?
ΔΕΝ είναι νέο είδος αλλά τυχαία ανάμιξη από διάφορα ψάρια. ¶μα βάλεις και εσύ στο ενυδρείο σου μερικά διαφορετικά ψάρια (χρωματικά) θα εμφανιστούν ψάρια με διάφορα χρώματα σε τυχαία διάταξη. Στο κάνω quote να το προσέξεις |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ερθεις στα Γιαννιτσα θα σε παω εγω σε εκεινο το μαγαζι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειδος αλγης | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-10-07 13:40 |
μονο ενα ειδος? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-10-07 15:25 |
ΕΙΔΟΣ ΡΙΖΑΣ | nikolas87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-03-07 17:54 |
Ποιο ειδος mbuna; | panos73 | Malawi | 3 | 16-08-06 13:14 |
Ειδος άλγης;; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 08-06-06 18:34 |