|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΚΟΣ 1,50 M ΠΛΑΤΟΣ 50 ΚΑΙ ΥΨΟΣ 60 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.
------------------------- ΣΟΡΡΥ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΩ ΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ. ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΚΟΣ 1,50 M ΠΛΑΤΟΣ 50 ΚΑΙ ΥΨΟΣ 60 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ------------------------- ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΧΘΕΣ ΤΟ 1/5 ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΧΛΩΡΙΟ ΤΗΝ ΑΜΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΤΡΙΚΑ.ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ATHRAS : 27-01-08 στις 20:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κατ αρχήν μην φωναζεις... γραφε με μικρα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να κάνεις αρκετά γενναίες αλλαγές νερού, και σκούπα βυθού για να φύγουν ότι στερεά απόβλητα έχουν μείνει από το φαγητό.
Το ενυδρείο σου είναι σίγουρα άστρωτο και το ψάρι βασανίζεται σαν τρελλό. Βασικά πρέπει να αγοράσεις τεστ για νιτρικά,νιτρώδη & αμμωνία αλλά το καλύτερο τώρα είναι να κάνεις αλλαγές νερού μέχρι και 50% μην σου πω και 2 φορές την ημέρα. Κρίμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια τα εκανα ολα αλλαγες νερου αλλα το ψαρι δεν τρωει ακομα.Θα φαει οταν πεινασει η θα ψοφησει?
Τα ματια του ειναι θολα ακομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις έκανες?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εκανα γιατι αλλαξα το μισο νερο και εριξα και ενα φαρμακο που ειναι αντιχλωριο και μειωνει τα νιτρικα και αμμωνια.
Ο ανθρωπος στο πετ μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να παρω τεστ και οτι το νερο μου ειναι ενταξει.Του ειχα παει λιγο δειγμα και μου ειπε οτι ειναι οκ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |
την βοηθεια σας | asourtzo | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 02-07-07 15:11 |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Παρουσιαση του ενυδρείου μου! χρειαζομαι τη βοηθεια σας! | AlexDuke | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 12-09-06 22:03 |
Αδέλφια Χρόνια Πολλά, Χρειαζομαι τη βοηθεια σας, | wodan | Malawi | 10 | 05-05-05 23:45 |