|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναφεροντε στο topic που δημηουργησε ο grigoriou_s. οτι δηλαδη δεν επρεπε να το βαλει..
αλλα ισως ειναι καλυτερα ετσι γιατι καποιος μπορει να το εβλεπε και να το εκανε πριν διαβασει εδω..(ενα θετικο στην υποθεση) Ντροπη και απο μενα στον @$%$#& που εκανε κατι τετοιο.. Ηθελε και comments για τις γνωμες των αλλων.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το έβαλα έτσι ώστε να πληροφορούντε όσοι πήγαιναν να κάνουν αυτή τη τρέλα..... κι εσείς αμέσως να με αποπάρετε ![]() ................... |
|
|||
|
|||
![]()
Κι αυτοι το εβαλαν εκει ωστε να πληροφορουνται οσοι πηγαιναν να κανουν αυτη την τρελλα...
Αυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε σε τοσα ποστ... |
|
||||
|
||||
![]()
ετότε εγώ λάθος κατάλαβα.......
εγώ νόμιζα ότι με κατηγορούσατε ότι βαζοντάς το εδω θα το δοκίμαζαν κι άλλα άτομα.....εξαιτίας μου... sorry .... |
|
||||
|
||||
![]()
Τιe a knot at the condom as usual....
Μαλλον ο τυπος δεν tie a knot as usual οποτε μας λεει look at the creation και μεις λεμε look at yourself and see how stupid you are
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζητώ την γνώμη σας..... | pepe72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-05-07 13:03 |
Καθαρισμός. Την γνώμη σας .... ? | Μάγγος Θωμάς | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-02-06 21:49 |
Θέλω την γνώμη σας | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-11-04 21:38 |
Την γνώμη σας. | KAVOURNEN | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 15-09-04 23:20 |