|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαρισρω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες. με βοηθησαν στην αποφαση μου. θα παρω labidos τελικα. εχω ηδη αγορασει αμμο θαλασσης αλλα μαλον θα μου μεινει αχρησιμοποιητη. θα παω σημερα να παρω αραγωνιτη. εχω δει πως ειναι και μου αρεσει πολυ, μονο που δεν γνωριζα αν εκανε για το ενυδρειο μου. βεβαια η τιμη του ειναι 35€ τα 7 κιλα.παντου οπου ρωτησα το ιδιο μου ειπαν. θα ξεπαραδιαστω αλλα χαλαλι του. εχω παραγγειλει και φεγγαροπετρες. πηρα σιλικονη και φελιζολ για ψευδοροφες απο το πρακτικερ, θα σας πω την μαρκα της σιλικονης σε λιγο να μου πειτε αν κανει.παντως λεει επανω οτι ειναι καταλληλη για ενυδρεια. πηρα και ολα τα τεστ που μπορουσα να βρω.τα μαζεψα ολα νομιζω, απο το απογευμα αρχιζω τις κατασκευες και τις απειρες αποριες!!
![]() ------------------------- παιδια μολις ειδα κατι ψαρακια που μου αρεσουν απιστευτα!! pseudotropeus socolofi. μπορω να βαλω 1 αρσενικο κ 3 θυλικα στο 120 λιτρο κ τιποτα αλλο απο ψαρια;η ισως 1 αρσενικο κ 2 θυλικα κ 1 θυλικο socolofi albino; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mary-z : 26-01-08 στις 11:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη βρε παιδια αλλα να ρωτησω κατι και εγω τωρα γιατι με μπερδεψατε.
Στη αμμο θαλασσης εκεινο η περιπτωση με το πυριτιο και τι σιλικονη δεν παιζει?
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις;
------------------------- μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να βαλω τα pseudotropeus socolofi που ρωταω παραπανω; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mary-z : 26-01-08 στις 13:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θελει καποιος να μου πει..?
|
|||
|
|||
![]()
Η αμμος θαλασσης εχει βαση το πυριτιο, τωρα απο εκει και περα ο καθενας κανει οτι νομιζει. Εγω παντως δεν το ρισκαρα γιατι απο οτι μου ειπαν ΠΑΖΕΙ στο μελλον να υπαρξει προβλημα με την σιλικονη...
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια η χαλαζιακη αμμος αποτελειται κατα κυριο λογο απο πυριτιο. Ο χαλαζιας ειναι SiO2 οποτε γιατι η αμμος θαλασσης να κανει προβλημα και οχι η χαλαζιακη. Εκτος κι αν η θαλασσης εχει το πυριτιο μεσα σε μια ενωση η οποια αλληλεπιδρα με τη σιλικονη. Ξερει κανεις περισσοτερα να μας διαφωτισει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και δεν θέλω να φανταστώ ότι ξεκίνησε από κανένα επαγγελματία με σκοπό να αγοράζουμε την άμμο και να μην μαζεύουμε ελεύθερα όση θέλουμε...
|
|||
|
|||
![]()
Χα λες να εχει γινει ετσι η δουλεια? Μονο καποιος που ειχε προβλημα με την αμμο και τη σιλικονη θα μας διαφωτισει. Για να δουμε θα βρεθει κανενας?
Θα ρωτησω κι ενα φιλο μεταλλειολογο μπας και εχει καμια ιδεα να μου πει.. ασχολουνται αυτοι με τετοια αντικειμενα. Mary ενδιαφερον ακουγεται το setup που θα κανεις. Το λεω απο την αποψη οτι θα ενδιεφερε πολλους να μαθουν τι θα συμβει με 4 socolofi σε αυτα τα λιτρα γιατι δεν πιστευω να το εχει δοκιμασει καποιος. Εχεις μηκος ενα μετρο βεβαια και αυτο δινει ελπιδες για αρμονικη συμβιωση. Αναμενουμε στο ακουστικο μας!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και ήρεμο mbuna είναι κάτι σχετικό τα pseudotropeus socolofi δε θεωρείται από τα καλύτερα παιδιά του είδους. Τι μήκος έχει το ενυδρείο; Αν έχει 80+ εκατοστά εγώ θα το επειχηρούσα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα 120 λιτρα περα απο το χαρεμακι labidos (κι αυτο χαριστικα) καλο ειναι να μην βαλεις κατι αλλο γιατι θα ειναι πολλα. Ειδικα τα socolofi τα οποια ειναι σχετικα επιθετικα και σιγουρα θα εχεις προβληματα σε τοσο χωρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο τα socolofi θα βαλω,δεν θα βαλω κ τα labidos. το μηκος ειναι 1 μετρο. απορια: τα αλμπινο γιατι δεν επιβιωνουν μονα τους στη φυση;
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι απο πολυ μικρα ξεχωριζουν παρα πολυ απο τα αδερφια τους και γινονται αμεσως στοχος θηρευτων.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
Aμμος | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-05-07 17:06 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
Αμμος | Tzo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-08-06 11:46 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |