|
|
||||
|
||||
![]()
Μυστηριο.......
![]() Την Κυριακή θα μου γινει χορηγια μια αλλη θηλυκια...... Επεσα σε .....βαρβαρο αρσενικο φαινεται...... |
|
|||
|
|||
![]()
Τσεκαρε και το νερο σου παραλληλα αν ψοφησε μεσα θα φανει λογικα σε αμμωνια/νιτρωδη. Τι φιλτρα εχεις? Μηπως εχει χωθει πουθενα?
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρα εχω το εσωτερικο της juwel + eheim 2213..... τα φιλτρα ειναι "καθαρα".... Αμμωνία δεν εχω κοιταξει......Αυριο πριν κανω την εβδομαδιαια αλλαγη θα τα μετρησω.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια πιθανότητα να είναι μέσα στο φιλτροκούτι της juwel.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι τα ξεστησα ολα και δεν βρηκα τιποτα....
Τεσπα σήμερα ενας φίλος (ευχαριστώ soupia) μου εφερε 2 θηλυκα κριμπ προς αντικατασταση του απωλεσθεντος.... Τα νεα θηλυκα κριμπ ειναι ομως πολύ μικρα σε μεγεθος (και οχι σε ηλικια) σε σχεση με τον αρσενικο..... Μολις εβαλα το πρωτο θηλυκο ο αρσενικός αρχησε να το κυνηγαει οποτε εκλεισα το φως για να ηρεμησουν αλλά και για να προσαρμοστεί καλυτερα η θηλυκια. Η ερωτηση μου ειναι τώρα να προσθέσω και την αλλη θηλυκια ώστε να μειωθεί η επιθετικότητα του αρσενικου ή να την βαλω σε αλλο ενυδρειο και βλεπουμε ? Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο..... Ξέρω οτι τα κριμπ πανε ζευγάρι αλλα μηπως σε αυτήν την περίπτωση ειναι καλύτερα το 1-2 ? ------------------------- κανεις να μου πει τι να κανω? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 28-01-08 στις 00:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δει καθόλου ερωτοτροπήματα;
(η θυληκια να του "κουνιέται"; ![]() Προτείνω να αφήσεις της 1 θηλυκια μέσα με το δεδομένο πάντα ότι υπάρχουν κρυψώνες για να αντέξει το κηνυγητό. Αργά ή γρήγορα θα γίνουν ζευγάρι. ....και αν στην πορεία δεις ότι αυτή η μέθοδος δεν αποδίδει τότε βάζεις και την άλλη θηλυκιά στο παιχνίδι. |
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστω!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπας και τα Κριμπς νομίζουν ότι είναι Convicts?? | Moutralewn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 22-01-08 15:29 |