|
|
||||
|
||||
![]()
το ιδιο ενυδρειο εχει και ενας φιλος μου και του βγαλαμε το φιλτρο που ειχε για να ανοιξει ο χωρος αντικαθιστωντας το με ενα μικροτερο αμβουργου.νομιζω πως για τα κριμπ ο χωρος που αφηνει το φιλτρο ειναι πολυ μικρος
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεγειες το καινουργιο σπιτακι, χεχε! Τι μηκος λαμπας φοραει πανω? Θα γινει κουκλι πιστευω!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 24-01-08 στις 14:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λαμπα που ψαχνεις θα βρεις...
προσοχη ομως στα ακροφυσια γιατι δεν βγαινουν στεγανα,στα ''κυβικα'' της λαμπας σου και μπορει να σου δημιουργησει προβληματα η υγρασια αν το καπακι σου δεν κλεινει σωστα... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ενυδρειο ειναι το 54αρι που πουλανε τα carefour?
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχουν ετοιμα στεγανα ακροφυσια της juwel για Τ5, απλα ανοιγεις 2 τρυπες, βιδωνεις κ ετοιμος. (~15ε/2τεμαχια)
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ακόμη πιο εύκολα με κλέμες και θερμοσυστελόμενο μακαρόνι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο 6 μερες αρχισε να παιρνει μορφη. Λεω να βαλω αλλη μια ριζα στην πλατη του ενυδρειου και πανω της να δεσω μια Anubias coffefolia και μερικες φτερες ακομη. Α ..και μπολικη Java moss να χουν να τρωνε τα Κριμπενσακια ινφουσορια. Στα φυτα δεν εχω καταληξει ακομα ποια θα μεινουν και ποια θα φυγουν, βλεποντας και κανοντας.
Με την χρηση Ψαροτροφης εχω ηδη ικανοποιητικη ποσοτητα αμμωνιας και σημερα εριξα και μπολι απο το φιλτρο του αλλου ενυδρειου. Μεχρι να ειναι ετοιμο το ζευγαρι των Krib να μεταφερθουν θα εχει στρωσει. Τα φυτα μεγαλωνουν ηδη καθημερινα και ριχνω και λιγο Excel καθε πρωι. Τα σαλιγκαρακια πολλαπλασιαζονται σαν τρελλα αλλα δεν πειραζουν φυτα τελικα και απλως θα ελεγχω τον αριθμο τους οταν ξεφευγουν πληθυσμιακα. |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον ,το ενυδρειο εστρωσε και ολα πηγαν συμφωνα με το σχεδιο. Βρηκα μια ιδιαιτερη ριζα μοπανι και πανω της εδεσα φτερες και ανουμπιες και καλυψε ολο το μηκος της πλατης του ενυδρειου. Το κακο ειναι οτι παρελειψα να την βρασω πρωτα γιατι δεν χωραγε σε κατσαρολα και απλως την αφησα 2 μερες να μουλιασει. Απο χτες λοιπον το νερο εχει γινει γαλακτωδες ,πολυ θολο και μυριζει ασχημα.Η ριζα στην αφη εχει πιασει γλιτσα. Εκανα χτες μια αλλαγη 80% νερου που ετσι κι αλλιως θα γινοταν αφου ολοκληρωθηκε το στρωσιμο,αλλα η θολουρα οπως το περιμενα ξαναεμφανιστηκε. Αμμωνια και νιτρωδη ειναι μηδεν και νιτρικα 10. Εχω μεσα 2 Pearl τα οποια δεν δειχνουν να εχουν προβλημα..Θα φυγει μονη της η θολουρα η να κανω κατι ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Tank | mellatonin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 17-01-07 11:44 |
Tank Calculator | NIDAL | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-08-06 09:59 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |