|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο εγινε το ενυδρείο σου Ελβιρα και σίγουρα θα γινει ακόμη καλύτερο όταν αναπτυχθούν περισσότερο τα γρασίδια και τα υπόλοιπα φυτά!Καλή συνέχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ leonm!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο! Ομορφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Και θέλω να προσθέσω οτι τα Trichogaster leeri (pearl gourami) σου ειναι πανέμορφα.....Λαμπουν!!! Φωτίζουν το ενυδρειο σου!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, μπράβο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μενα μου αρεσει παρα πολυ!πολυ ομορφο!Πιστευω οτι με τον καιρο που θα φουντοσουν τα φυτα θα ειναι ακομα ομορφοτερο...το μονο που με ψιλο χαλαει ειναι το χαλικι,δεν ξερω μου φενεται αρκετα χοντρο...αλλα σιγα το πραγμα...πολυ ομορφο,καλη συνεχεια....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες καινούριες φωτο απο την ζουγκλίτσα μου!!!
|
||||
|
||||
![]()
υγιεστατα φυτα!!! μπραβο σου!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα φυτά σου μοιάζουν σε πολύ καλή κατάσταση.. Μ'αρέσει η ζούγκλα σου αφού αρέσει και σε σένα..Ο καθένας με τα γούστα
![]() Σίγουρα τα ψάρια θα εκτιμήσουν τις κρυψώνες αρκεί να έχουν και κάποιο ανοιχτό χώρο για να κινούνται.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο ταρζαν λειπει....
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους!!! | Alusa | Χρυσόψαρα | 4 | 09-01-08 14:56 |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
Επιτέλους Φωτογραφίες | tomeye | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-01-03 22:15 |