|
|
||||
|
||||
![]()
Για να λες μάλλον φαντάζομαι ότι δεν βρήκες το "πτώμα".
Έψαξες καλά σε όλα τα πιθανά μέρη που μπορεί να έχει τρυπώσει; |
|
||||
|
||||
![]()
Πτωμα πραγματι δεν βρηκα....
Δεν μπορώ να δω παντου, μονο αν ξεκινησω να βγαζω πετρες και ξυλα....πραγμα που δεν θελω για ευνοητους λογους...... Απλά δεν παρουσιαζεται ουτε κατα τη διαρκεια του φαγητου οποτε μαλλον δε..... Παρακολουθουσα το ενυδρειο για ωρες και δεν ειδα ουτε καν ενα ξεμυτισμα....τιποτα....Μαλλον εχει σφηνωσει μεσα στη φωλια της στο ξυλο (ενα μερος που ουτε και να το βγαλω δεν προκειται να καταλαβω αν ειναι μεσα γιατι ειναι πραγματικα στενή και βαθια η τρυπα)..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις το αρσενικό σε κάποιο άλλο ενυδρείο μέχρι να δεις τι γίνεται!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λες ? Μονο που δεν εχω ενυδρειο για να το βαλω.....
Αν το αμολήσω σε μεγαλο μετα ποιος το πιανει.... Λες να ηρθε η ωρα να ζευγαρωσουν οι μονομαχοι μου (και απελευθερωθει κανενα ενυδρειακι...) ? ------------------------- Λοιπόν επειδή δεν πήγαινε αλλο ξεστησα ολο το ενυδρειο για να βρω πτωμα αλλα τελικά πτωμα δεν βρεθηκε..... Τώρα τι να πω..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 24-01-08 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κοίταξες στο πάτωμα μήπως έχει πηδήξει έξω από το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μυστηριο.......
![]() Την Κυριακή θα μου γινει χορηγια μια αλλη θηλυκια...... Επεσα σε .....βαρβαρο αρσενικο φαινεται...... |
|
|||
|
|||
![]()
Τσεκαρε και το νερο σου παραλληλα αν ψοφησε μεσα θα φανει λογικα σε αμμωνια/νιτρωδη. Τι φιλτρα εχεις? Μηπως εχει χωθει πουθενα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπας και τα Κριμπς νομίζουν ότι είναι Convicts?? | Moutralewn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 22-01-08 15:29 |