|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά χωράει το κοπίδι μια και τα φίλτρα στα Rio είναι με σιλικόνη στο στυλ της βεντούζας δεν είναι δηλαδή ραμένο αλλά κολημένο με κομμάτια σιλικόνης. Επομένως με λίγη προσπάθεια και προσοχή μια χαρά μπαίνει το κοπίδι.
|
||||
|
||||
![]()
εγω με μαχαιρακι κουζινας με λιγο ελαστικη λαμα το εβγαλα πανευκολα και με γεματο ενυδρειο κιολας αμα το ξεκολησεις απο πανω αρχικα με λιγη δυναμη αμα τραβηχτει ξεκολαει και απο κατω ευκολα!
|
|||
|
|||
![]()
χμμμ... ειναι καινουργιο το ενυδρειο και το φοβαμαι λιγο για να πω την αληθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην το φοβάσαι, όλες βέβαια οι κινήσεις σου πρέπει να είναι αργές και σταθερές και για να μην το σημαδέψεις αλλά και φυσικά για να μην κόψεις κανένα χέρι.
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιησα και τα δυο (χορδη και λεπιδι).
Επειδη το φιλτρο ηταν κολλημενο (οπως λεει ο φιλος PascM πιο πανω) με "βεντουζες" σιλικονης, 4 βεντουζες σε καθε πλευρα του φιλτρου που ακουμπαει σε καθε πλαινο τζαμι. Το λεπιδι εφτανε τις βεντουζες που ηταν στην εξωτερικη μερια και το χρησιμοποιησα γιατι εκοβε πιο ευκολα. Στις "βεντουζες" που ηταν απο τη μεσα μερια και προς τη γωνια των τζμιων δεν αφτανε το λεπιδι και εβαλα χορδη απο ηλ. κιθαρα (καντινι). Εντωμεταξυ ηταν και κολλημενο συριζα και δεν χωραγε και ευκολα. Σιγα σιγα με υπομονη και θα βγει. Μετα καθαρισμα τα χοντρα με το λεπιδι και τα ψιλα με συρμα κατσαρολας, το παλιο το χυμα το γκρι (οχι σκοτσμπραιτ) και μπλε οινοπνευμα. Προσοχη το οινοπνευμα μην τρεξει στις κολλησεις των τζαμιων του ενυδρειου καθως θα καθαριζεις. Θελεις να το βγαλεις τελειως ή να το μεταφερεις?
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 23-01-08 στις 23:29 Αιτία: συνταξη |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΟΤΕ σε τζαμι συρμα κατσαρολας, φιλικα...
|
|
|||
|
|||
![]()
θελω να το μεταφερω στην αλλη γωνια, με βολευει πολυ καλυτερα ετσι
θα το σκεφτω πριν το κανω γιατι κατι μου λεει οτι θα το χαλασω εντελως για το συρμα κουζινας μου φαινεται και εμενα επικινδυνο εισαι σιγουρος οτι με συρμα το ετριψες και δεν χαραξε; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM 2213 & RIO 180 ή 240 | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-02-06 01:04 |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |