|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ένα εργαλείο με το οποίο καθαρίζω την κεραμική εστία της ηλεκτρικής κουζίνας!! Είχα προσπαθήσει να το καθαρίσω με αυτό αλλα δεν έκανα δουλειά!! Θα ξαναπροσπαθήσω πιο εντατικά!! Δηλ. θα βάλω καθαριστικό για άλατα, θα το μουλιάσω κ μετά θα το ξύσω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σε όλους,
Ελβιρα καλό θα ήταν να αποφύγεις τυχόν χημικά γιατί αλλοιώνουν και την ποιότητα του τζαμιού... (σκέψου πως γίνοτναι οι καθρέπτες μετά από κάμποσο καιρό...)...Με απλό ξύσιμο θα φύγει.... Ψάξε ποια είναι η καλύτερη κλίση με το "ξυστήρι" και όλα θα πάνε μια χαρά! (Όπως με μία σπάτουλα ξύνουμε επιφάνειες για να φύγουν μπογιές κλπ, αλλά με λιγότερη δύναμη) Εγώ το πήρα από 1euro shop πάρα πολύ φθηνά, και μάλιστα το χρησιμοποιώ για να "ξύσω" την άλγη ( [τα] φύκη) στο τζάμι... ![]() Ελπίζω να σε διαφώτισα...
|
||||
|
||||
![]()
Οκ!! Θα βάλω μόνο ξύδι κ μετά ξύσιμο!!! Δε πρόλαβα να ασχοληθώ με τα άλατα εχτές γιατί εγκατέστησα το καινούριο εξωτερικό μου φίλτρο κ μου πήρε αρκετή ώρα!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Alternanthera, ρίζες κατα μήκος του βλαστού | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-11-07 00:49 |
Άλατα σε ενεργό ενυδρείο | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-09-07 20:49 |
Ριζες κατα μηκος του κορμου ? | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 07-05-07 10:04 |
Άλατα σε χελωνάκι... | John T | Άλλα ζώα | 8 | 25-01-07 00:07 |
’λατα για Δίσκους | John T | Δίσκοι | 12 | 14-07-05 22:54 |